GTA Online nabídne přes 500 misí a další detaily
GTA 5 Novinka GTA Online nabídne přes 500 misí a další detaily

GTA Online nabídne přes 500 misí a další detaily

Michal Burian

Michal Burian

103

500 jedinečných misí, spousta aktivit, velký svět a mnoho dalšího na vás čeká od 1. října v multiplayeru.

Reklama

Říjnové číslo magazínu Game Informer obsahuje šestistránkové dojmy z hraní Grand Theft Auto V, včetně multiplayeru. Právě o hře více hráčů jsme se dozvěděli nové a skutečně zajímavé detaily.

K dispozici bude přes 500 jedinečných misí. Některé sólo, některé budou vyžadovat tým. Hráči přitom budou muset dělat všechno co je v jejich silách, aby jejich bankovní konto dál tloustnulo. Vámi vytvořené postavy se budou objevovat i v cut-scénách, ve kterých reagují na okolní postavy.

Počítá se logicky s možností hrát za něžné pohlaví, a stejně tak s drtivou většinou aktivit (golf, tenis, běhání, loupeže, přepadení, létání atd.) z GTA 5. Nebude prý taky problém skamarádit se s motorkářskými gangy, které vám následně budou moci v některých misích vypomoct.

Schopnosti, s nimiž budete začínat, vám přidělí hra sama podle životního stylu, jaký si vyberete. V průběhu hraní je nicméně bude možné změnit. A abych nezapomněl, pozor na to, abyste u sebe nenosili hotovost. Ostatní hráči vás totiž můžou klidně přepadnout, nebo i zabít a okrást. Následně nicméně můžete na jejich hlavu vypsat odměnu.

Zbytek už jsou dříve známé informace: Šéf gangu bude rozhodovat o rozdělení peněz z loupeže ostatním hráčům, do svého dom budete moci pozvat své přátele a uspořádat párty, kde se bude mít, sledovat televize nebo striptérku.

Grand Theft Auto V vychází již 17. září na PS3 a Xbox 360. GTA Online bude spuštěno 1. října a Rockstar slibuje, že ho bude stále rozšiřovat. Mimochodem, multiplayer chtěli vývojáři vytvořit již od dob GTA 3.

Závěrem se hodí zmínit, že Rockstar varuje fanoušky před nevyhnutelnými spoilery o GTA V, které se budou objevovat na internetu.

Novinka převzata z naší fanstránky o GTA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama