GTA Online s mikrotransakcemi?
GTA 5 Novinka GTA Online s mikrotransakcemi?

GTA Online s mikrotransakcemi?

Michal Burian

Michal Burian

71

Podle nově zjištěných informací, které nejsou ověřené, by GTA Online mělo umožnit nakupovat in-game měnu za skutečné peníze.

Reklama

Kód Grand Theft Auto V obsahuje již připravené menu pro GTA Online, které je v současné době nepřístupné. Z kódu ovšem jeden z hráčů zjistil, že multiplayer bude nabízet mikrotransakce v podobě "Cash Cards."

Hráči si budou moci podle všeho za skutečné peníze kupovat čtyři různé karty s in-game penězi - 100 000 dolarů, 200 000 dolarů, 500 000 dolarů a 1 250 000 dolarů. Kolik budou tyhle balíčky stát, prozatím nevíme.

Pochopitelně bude záležet pouze na hráčích, zda mikrotransakcí využijí. Peníze se budou dát vydělat plněním nejrůznějších misí, stejně tak vykrádáním obchodů a okrádáním jiných hráčů. Investice do GTA Online vám umožní si užívat luxusu dříve a koupit si nějaký pěkný dům, luxusní auto apod.

"Vyřešte své problémy s penězi a kupte si, co chcete v Los Santos a Blaine County. Karty se vám automaticky uloží na bankovní účet vaší postavy," stojí prý v kódu.

Nesmíme zapomínat, že Rockstar žádné "Cash Cards" neoznámil. Může jít pouze o zbytek kódu z testování, který vývojáři zapomněli odstranit. GTA Online bude hratelné zdarma od 1. října - do multiplayeru se dostane každý vlastník originální PlayStation 3 nebo Xbox 360 verze Grand Theft Auto V.

GTA V vyšlo přesně před týdnem a během tří dnů na tržbách vydělalo miliardů amerických dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama