GTA Online se po letech dočká nového Heistu
GTA 5 Novinka GTA Online se po letech dočká nového Heistu

GTA Online se po letech dočká nového Heistu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

51

V akci nazvané The Doomsday Heist nepůjde o nic menšího než o záchranu San Andreas před totální zkázou.

Reklama

Příznivci GTA Online a obecně GTA V si celé roky stěžují na to, že Rockstar neobohacuje nabídku Heistů, tedy komplexních, více či méně propracovaných loupeží, které představila masivní aktualizace vydaná už v březnu roku 2015. 12. prosince se ale hráči konečně dočkají. A bude to velké.

Rockstar připravuje prácičku nazvanou The Doomsday Heist, která slibuje pokus zachránit San Andreas před totální zkázou, při němž se spojí megalomanský miliardář, idealistická agentka od zpravodajců, společensky neohrabaný konspirační teoretik a neurotický superpočítač. Neznámí nepřátelé představují hrozbu apokalyptických rozměrů, a tak se musíte společně s vašimi kamarády kriminálníky vydat za odhalením záhad a vymýcením nebezpečí, které čeká v ulicích Los Santos, na mořském dně i v nitru hory Mount Chiliad.

Jedná se tedy o jedinou akci, ale jak naznačuje nový trailer, zahrnuje celou řadu činností a novinek. Všimnout si můžete třeba auta, které může létat, zatímco druhé může cestovat pod vodou (inspirace bondovkou Špion, který mě miloval se nezapře), a také jetpacků. Rockstar si očividně vypůjčil z GTA: San Andreas další oblíbený kus techniky.

The Doomsday Heist se v GTA Online objeví 12. prosince a jako obvykle bude k dispozici ve verzi pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama