GTA V a MotionScan? Je to možné
Grand Theft Auto Novinka GTA V a MotionScan? Je to možné

GTA V a MotionScan? Je to možné

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Studio Team Bondi bude rádo, pokud bude Rockstar pokračovat s technologií dál.

Reklama

Včera se rozhořela debata o nejnovější technologii snímání obličeje MotionScan, kterou jsme mohli vidět např. v detektivce L.A. Noire. Brendan McNamara z Team Bondi totiž v rozhovoru pro časopis PSM3 řekl, že Rockstar dost seriózně uvažuje o zahrnutí této technologie do všech svých budoucích her, v čele s veleočekávaným Grand Theft Auto V.

„Myslím, že to plánuje pro každou svou hru. Nehledě na to, jak velká je L.A. Noire hra, GTA je mnohem větší, tudíž zde nastupují problémy s opravdu velkým seznamem herců, kteří se budou snímat. Rozhodně jsme pro, aby to použili, ale pokud se rozhodnou, že to v současné době není správné, nebudeme jim v tom bránit,“ řekl McNamara.

Nehledě na rozpory mezi Rockstarem a Team Bondi bude tým více než rád, pokud se technologie využije. Ba co více, myslí si, že propůjčí hrám Rockstaru špetku té lidskosti.

„Myslím, že to přináší do hry naprosto jinou úroveň lidskosti, než na kterou jsme zvyklí a hráči od prvních minut dokážou splynout s hlavními hrdiny,“ dodal. „Vývojáři už nebudou muset hráčům vnucovat postavy a jejich emoce, každý hráč si oblíbí jiné postavy podle jejich hereckých výkonů.“

Zda se v novém GTA V tato technologie objeví není zcela jasné. L.A. Noire bylo ve vývoji několik let a v případě, že chce Rockstar stihnout další díl své legendární série na příští rok, už by měl dávno točit herce. Více se snad dozvíme na výstavě GamesCom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama