GTA V: gangy, drogy a datum vydání
Grand Theft Auto Novinka GTA V: gangy, drogy a datum vydání

GTA V: gangy, drogy a datum vydání

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Na fóru GameSpotu se objevily čerstvé spekulace i předpokládané datum vydání veleočekávaného pátého dílu série GTA. Oficiální informace poskytl také Rockstar.

Reklama

Začněme ale spekulacemi. Na oficiálním fóru herního webu GameSpot se objevily zajímavé výtažky od bývalého zaměstnance Rockstar North, který prý viděl hru v akci a rozhodl se podělit s veřejností.

Hlavní postavou by měl být dříve zmiňovaný Albert De Silva a důležitou roli v příběhu bude hrát i jeho syn Kevin. Multiplayer bude podstatně obsáhlejší a přinese městské hrátky až pro 32 hráčů. Rozličné módy budou v mnohém stavět na válkách gangů, zabírání území a plnění rozličných misí, takže se dočkáme více strukturovaného a plnějšího zážitku, což rozhodně vítáme.

Letadla půjdou pilotovat a hráči budou moci obohacovat zbraně a auta o rozličné dodatky a customizace (tlumiče, zaměřovače, Nitro, ráfky aj.). Přestřelky budou mnohem realističtější a dobře ovladatelné. Konečně by se měla objevit i propracovanější práce policejní složky, která se bude lišit v závislosti na úrovni hledanosti.

Co však Rockstar již oficiálně potvrdil je možnost importovat do hry týmy z multiplayeru Maxe Payna 3, což je trochu překvapivý, ale bezesporu zajímavý krok. O to by se měl postarat Social Club a podle Dana Housera to zajisté pomůže vytvořit záživnější a hlubší multiplayerový zážitek. Více informací bychom se měli dozvědět v brzké době.

GTA V má podle všeho vyjít v květnu příštího roku a na letošní výstavě E3 nabídne velké demo. Zajímavým faktem je, že byl příspěvěk na fórech takřka ihned smazán, což přidává trochu té pravdivosti celé eskapádě. Velký kus oficiálních informací nás však čeká už v novém číslu časopisu Chief. Těšme se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama