GTA V nejspíše až na Vánoce, tvrdí analytici
Grand Theft Auto Novinka GTA V nejspíše až na Vánoce, tvrdí analytici

GTA V nejspíše až na Vánoce, tvrdí analytici

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Letošní rok se stává stále více nabitým, mnozí analytici však nevěří, že by Take-Two odložilo svůj klenot až na další rok.

Reklama

Včerejší posunutí vydání Maxe Payna 3 na květen 2012 znamená jedno. GTA V se rozhodně v létě nedočkáme. Nyní je dokonce v ohrožení celý letošní rok, i když většina analytiků stále předpokládá, že si Take-Two nenechá svou vlajkovou loď uniknout dále.

Pro vydavatele bude další fiskální rok (duben 2012 – březen 2013) neuvěřitelně nabitý. Chystá totiž na trh takové pecky, jako jsou BioShock: Infinite, Max Payne 3, Borderlands 2, Spec Ops: The Line či XCOM: Enemy Unknown. To však rozhodně neznamená, že by se tam nenašlo místo pro GTA V.

Analytik společnosti National Alliance Capital Markets, Mike Hickey, to řekl v rozhovoru pro Game Informer.

„Je vysoce nepravděpodobné, že by Rockstar vypustil Max Payna 3 a GTA V vedle sebe, tudíž se předpokládáné vydání pro znamenitou sérii přesouvá do druhé poloviny nového fiskálního roku.“

„Stále věříme, že GTA V vyjde v letošním roce, nejpozději však do března roku 2013,“ dodala Jesse Divnich.

V současné době tak GTA V s velkou pravděpodobností směřuje na Vánoce roku 2012, kde zatopí nejnovějšímu Call of Duty. Vůbec bychom se však nedivili, pokud by Rockstar odložil očekávaný pátý díl na začátek příštího roku. Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama