GTA V se stalo v ČR nejlépe prodávanou konzolovou hrou
GTA 5 Novinka GTA V se stalo v ČR nejlépe prodávanou konzolovou hrou

GTA V se stalo v ČR nejlépe prodávanou konzolovou hrou

Michal Burian

Michal Burian

105

Cenega se pochlubila prodejním úspěchem gangsterské akce Grand Theft Auto V.

Reklama

Před sedmnácti hodinami se na oficiální Facebookové stránce distributorské společnosti Cenega Czech objevila informace o prodejích gangsterské akce Grand Theft Auto V. V té se Cenega pochlubila, že se GTA 5 v ČR stalo nejlépe prodávanou konzolovou hrou všech dob. Dohromady se prodalo 51 tisíc kusů.

"Všechno nejlepší do nového roku od Cenegy a taky od Trevora, Michaela a Franklina, kteří se díky vám stali hrdiny nejlépe prodávané konzolové hry v ČR všech dob. GTA V se u nás prodalo v plné ceně na 51 tisíc kusů (a k tomu odhadem ještě 10 až 15 tisíc kusů ze šedého dovozu). Díky!"

V listopadu přitom Cenega na FB tvrdila, že GTA V má u nás na kontě 59 370 kusů. Šlo tak pravděpodobně o vyexpedované kusy do obchodů, nikoliv o prodejní čísla koncovým zákazníkům, tedy hráčům.

Po celém světě se podle VGChartz prodalo přes 29 milionů kopií, což by sedělo se říjnovou informací, že se do celého světa vyexpedovalo téměř 29 milionů kusů.

Pokud Grand Theft Auto V doma ještě nemáte, tak v našem obchodě Xzone.cz hru koupíte ve verzích pro PS3 za 1248 Kč a Xbox 360 za 1298 Kč. Balení obsahuje oboustrannou tištěnou mapu světa GTA V. Na výběr máte také edici se sběratelským prstenem na PS3 a X360 za 1398 Kč.

Nezapomeňte na velkou vánoční soutěž s GTA V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama