GTA V v Los Santos a přiléhavém okolí
Grand Theft Auto Novinka GTA V v Los Santos a přiléhavém okolí

GTA V v Los Santos a přiléhavém okolí

Michal Maliarov

Michal Maliarov

31

Take-Two a Rockstar konečně začínají odhalovat taje pátého dílu Grand Theft Auto a jmenují jej největším projektem studia vůbec.

Reklama

Tak především, vše se bude odehrávat ve městě Los Santos a jeho okolí. Navzdory spekulacím a pojmenování herní oblasti San Andreas se dalších dvou měst nedočkáme. Na druhou stranu bude veškerá herní oblast mnohem detailnější a pestřejší, než kterákoliv mapa z dřívějších dílů a udržet podobnou laťku v celém státě by v současné době bylo opravdu nemožné.

Naštěstí se ale můžeme těšit na variabilnější prostředí, kam bude patřit nejen samotné město, ale i parky, vesnice, lesíky, hory a celé území okolo. To by mělo stačit k tomu, abychom si odpočinuli od neustálého městského ruchu a vydali se i někam jinam. Stále se totiž bude jednat o obrovskou mapu, jejíž přibližné rozměry by měly sestávat z města a přibližně stejně velké oblasti kolem.

Vývoj má na ramenou ústřední studio Rockstar North v Edinburghu, které je zodpovědné za všechny špičkové hry Rockstaru. Aby toho nebylo málo, vydavatel se dušuje, že má být GTA V „odvážným novým směrem v sandboxových hrách s otevřeným světem“, který redefinuje systém vyprávění příběhu, strukturu misí a multiplayer.

„Grand Theft Auto V bude dalším revolučním milníkem v univerzu,“ řekl šéf Rockstaru Sam Houser. „Jsme neuvěřitelně natěšeni, že se s vámi budeme moci podělit o naši vizi.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama