Guilty Gear Xrd: Sign můžete čekat zítra na Steamu
Novinka Guilty Gear Xrd: Sign můžete čekat zítra na Steamu

Guilty Gear Xrd: Sign můžete čekat zítra na Steamu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

A následovat budou další tituly: Melty Blood: Actress Again Current Code, Under Night In-Birth Exe:Late, BlazBlue: Chrono Phantasma Extend a River City Super Sports Challenge: All Stars Special.

Reklama

Arc System Works má na svém kontě celou řadu bojovek. Některé z nich byly původně vytvořené pouze pro arkádové automaty, ale časem se dostaly také na konzole. Nyní se společnost rozhodla některé z nich portovat na PC platformu a první vlaštovkou je Guilty Gear Xrd: Sign, která vychází pro PC přes službu Steam již tento čtvrtek 10. prosince.

Digitální vydání bude obsahovat také kopii soundtracku Guilty Gear Vocal Collection a arkádová úvodní melodie Wanna Be Crazy od Naoki Hashimoty bude k dispozici jako stahovatelný obsah zdarma do 11. ledna.

PC port nabídne revoluční grafiku a nový bojový systém. Vychází sice z původního konceptu hry z roku 1998, ale vzhled, zejména postav, byl nově překreslen do 3D, vylepšen do nejmenšího detailu a doplněn o ručně kreslené efekty mistrů anime. Bojový systém je vylepšen s důrazem funkci Roman Cancel. Díky ni si můžete navrhnout si vlastní herní plán a vytvořit si svou vlastní bojovou strategii.

Ve hře je celkem 12 hratelných postav. Počínaje dvojicí Sol a Ky z předchozí série Guilty Gear po 5 zcela nových postav: Bedman, Sin, Ramlethal, Elphelt a Leo. Přístup ke všem ale nemáte hned od začátku. Sina, Elphelt a Lea si je můžete odemknout pomocí in-game měny nebo zakoupením DLC.

Pokud jste v sérii nováčkem, můžete před samotným bojem vyzkoušet výukový režim se Sinem a Solem. Všechny ilustrace a BGM lze odemknout v režimu Galery, své oblíbené postavy můžete přizpůsobit v režimu M.O.M a vybavit je i různými pohyby dalších postav. V nabídce je i nový příběhový režim, který kombinuje standardní adventuru s TV animací a společně odhalí pozadí série Guilty Gear.

Titul ale nabízí také žebříčky skóre z bitev s ostatními hráči. Na výběr je Rank Match nebo Player Match bez jakýchkoli omezení. Vstupem do Players Match Roomu se můžete soubojů účastnit pouze jako divák a pouze povzbuzovat ostatní.

Dalšími chystanými tituly pro PC platformu jsou Melty Blood: Actress Again Current Code, Under Night In-Birth Exe:Late, BlazBlue: Chrono Phantasma Extend a River City Super Sports Challenge: All Stars Special.

River City Super Sports Challenge: All Stars Special vyjde ještě v prosinci 2015. Jde o akční, sportovní hru od studia Million.

Bojovku BlazBlue: Chrono Phantasma Extend od Arc System Works můžeme čekat v únoru 2016. Tato upgradovaná verze Chrono Phantasmy nabízí také nové postavy: Celica a Lambda–11. Ty byly v arkádových automatech přidány společně až s verzí 2.0. Součástí hry je celý příběh původní Chrono Phantasmy, ale je kompletně s novým dabingem a nabízí i speciální Extend epizodu.

Další bojovou je Melty Blood: Actress Again Current Code od Type-Moon, French-Bread a Ecole Software. Ta se objeví na jaře 2016 a má jít o konečnou verzi série Blood Melty. Nabídne opravdu vyladěné útoky a obranné akce, což ve svém výsledku nabízí celou řádku strategických možností.

Posledním titulem je Under Night In-Birth Exe:Late. Jde opět o bojovku od French-Bread a Ecole Software, naplánovanou na léto 2016. Tato 2D bojovka se odehrává v průběhu takzvané Hollow Night, kdy se monstra Void krmí tajemnou silou, kterou zase In-births používají jako energii pro své vlastní cíle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama