Guitar Hero Live na náš trh uvede Comgad
Guitar Hero Live Novinka Guitar Hero Live na náš trh uvede Comgad

Guitar Hero Live na náš trh uvede Comgad

Michal Burian

Michal Burian

2

Vypadá to na další změnu v našem malém rybníčku. Hry od Activisionu totiž dříve měla na starost společnost ABC Data.

Reklama

Včera se společnost Cenega pochlubila, že získala práva na vydávání her od Segy, které dříve na našem trhu měl na starost Comgad. A dnes Comgad přispěchal s tiskovou zprávou, že na náš trh uvede koncem letošního roku hru Guitar Hero Live od Activision. Zde nastává další ale. Dříve se o tituly od Activisionu starala firma ABC Data. Comgad si tak našel náhradu za Segu, i když zatím není jisté, zda bude mít Comgad na starost všechny hry Activisionu nebo jen vybrané.

Americký videoherní vydavatel Activision oznámil, že hru „Guitar Hero® Live“, svůj první nový titul po čtyřech letech, vydá ke konci roku 2015, což je dříve, než fanoušci očekávali.

Nový díl této značky právě vyvíjí studio FreeStyleGames, což je stejná společnost, která vytvořila hry „DJ Hero“ a „DJ Hero 2“.

K dispozici budou dva nové herní režimy: stejnojmenný Guitar Hero® Live, ve kterém fanoušky hry čeká zásadní změna perspektivy. Pohled z první osoby v GH Live hráče postaví na pódium a poskytne mu pohled na dav buď v malém klubu, nebo na velkém venkovním festivalu. Živé publikum bude reagovat podle toho, jak si hráč povede v reálném čase.

Chystaná hra bude také obsahovat nový režim GHTV pro více hráčů, kde budete moci vyzvat své kamarády či náhodné hráče z celého světa, aby s vámi odehráli neustále aktualizovanou sbírku hudebních klipů z různých kanálů a široké škály tematických pořadů. Také bude možné hrát písničky na přání.

Nový kytarový ovladač pro hru Guitar Hero® Live představuje 6tlačítkové rozhraní navržené tak, aby z vás učinilo rockovou hvězdu. Nyní můžete zahrát skutečné akordy a shluky not jako nikdy dříve. Naučit se hrát bude pro nováčky snadnější, stát se mistrem bude obtížnější i pro veterány. Na toto ovládání se můžete podívat zde www.guitarhero.com/game/controller.

Ačkoliv kompletní seznam skladeb ještě nebyl oznámen, mezi potvrzené interprety v seznamu patří The Rolling Stones, Ed Sheeran, Green Day, The Black Keys, The Lumineers, Fall Out Boy, The Killers, Blitz Kids, Gary Clark, Jr., My Chemical Romance, The War on Drugs, Pierce the Veil a Skrillex.

Cena této hudební hry z pohledu první osoby od FreeStyleGames pro český trh bude oznámena později.

„Guitar Hero® Live“ vyjde na PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 a Wii U a také na vybraná mobilní zařízení, která splňují systémové požadavky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama