Guitar Hero Live se distancuje od klasických DLC
Guitar Hero Live Novinka Guitar Hero Live se distancuje od klasických DLC

Guitar Hero Live se distancuje od klasických DLC

Jan Kalný

Jan Kalný

1

Místo toho nabídne hra možnost koupení jednotlivých písní za herní měnu.

Reklama

Nový Guitar Hero přišel tak trochu jako blesk z čistého nebe. Nebo alespoň z mračna. Dlouho se spekulovalo a nakonec jsme se ho dočkali. Guitar Hero Live, který vychází už tento měsíc, zatím vypadá rozhodně nadějně. Dobrou zprávou pro každého kytaristu je nyní zpráva, že Guitar Hero Live nenabídne klasické DLC, jak je známe. O informaci se podělil kreativní ředitel hry Jamie Jackson na stránkách hry.

„V GHTV si už nebudete kupovat písničky starým způsobem - nemusíte si písničku koupit, abyste si jí mohli zahrát. Můžete hrát na jakémkoliv kanále, jak dlouho chcete. A jak budete hrát, budete získávat herní měnu, která se bude rychle navyšovat, abyste mohli získat tokeny a mohli si zahrát jakoukoliv písničku z knihovny GHTV podle toho, jak chcete,” prozradil.

„Na začátku vám dáme pár tokenů, abyste mohli získat další. Čim více hrajete, tím více získáte. Tato svoboda nebyla v minulosti dostupná a doufáme, že to lidé ocení.”

„Dlouho jsme zkoumali, jak tomu bylo v dřívějších hrách - za pár babek jste si koupili písničku do vaší knihovny. Je to velký finanční závazek a těžké rozhodnutí. Osobně jsem cítil, že vždycky musím hrát tu písničku pořád dokola, dokud mě neomrzí, aby se mi investice vyplatila. Ale teď je jiná doba. Máme tolik možností, jak se dostat k hudbě i zábavě. Ať už jde o Spotify, Pandoru nebo Netflix. Už nemusíme dělat taková rozhodnutí hned a máme větší svobodu i volbu. Daleko větší než před několika lety,” dodal.

Ve zkratce to znamená, že za hraní budete získávat herní měnu a za tu si můžete dokoupit další jednotlivé písničky, které můžete hrát. Jde ale zároveň o možnou pěknou cestu k mikrotransakcím, kde si například za skutečné peníze můžete dokoupit další tokeny bez většího hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama