Gwent: The Witcher Card Game míří na mobily
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: The Witcher Card Game míří na mobily

Gwent: The Witcher Card Game míří na mobily

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Ještě letos dorazí na iPhone, uživatelé Androidu se dočkají později.

Reklama

Tvůrci karetní hry Gwent: The Witcher Card Game se dosud příliš nevyjadřovali k možnosti vývoje verze pro mobilní platformy. Mnozí hráči ale přesto dlouhé měsíce očekávali, že na ni musí dojít, vždyť na mobily a tablety dříve či později zamíří takřka každý populární karetní titul. A ti hráči se také dočkají. CD Projekt RED dnes oznámil, že vydá Gwent pro iPhone i mobilní telefony s operačním systémem Android.

Jak už to tak bývá, jako obvykle přijde nejprve na řadu verze pro iPhone, a to někdy během tohoto roku. Uživatelé Androidu si tak budou muset počkat o něco déle. Kromě vizuální stránky bude přitom možnostem mobilních platforem přizpůsobeno také online hraní přes GOG Galaxy. Podle slov vývojářů mobilní Gwent kombinuje to nejlepší z grafiky a hratelnosti, co mohou nabídnout.

Ti, kteří již nyní hrají Gwent ve verzi pro PC, PS4 nebo Xbox One, se navíc už zítra dočkají první velké karetní expanze, Crimson Curse. Jestli si trochu chcete zkrátit čekání, můžete se podívat na záznam streamu vývojářů, který přibližuje herní novinky spojené s expanzí, nebo na představení dvou nových velitelů, a to Dany Méadbh a Anny Henrietty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama