Gwent: The Witcher Card Game obohatil režim Arena
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: The Witcher Card Game obohatil režim Arena

Gwent: The Witcher Card Game obohatil režim Arena

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový herní mód je součástí aktualizace, která přináší i 10 dalších karet.

Reklama

Karetní hra Gwent: The Witcher Card Game, která se stále nachází ve fázi otevřené bety, se dnes dopoledne dočkala nové a poměrně významné aktualizace. Její předností je uvedení módu Arena, o němž jsme informovali nedávno.

V Areně si můžete sestavit balíček 26 karet doplněných o velitele, bojovat proti ostatním hráčům a tím plnit kontrakty pro Gauntera O'Dimma, jehož můžete znát hlavně z datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3. Arena využívá vlastní pravidla, což mimo jiné znamená, že během stavby balíčku, do něhož můžete zařadit vždy jednu ze čtyř aktuálně nabízených karet, můžete využívat karty ze všech frakcí a v libovolném počtu duplikátů.

Tato specifika mají za následek, že zápasy v novém módu jsou leckdy dost odlišné od standardního hraní a navíc mohou být dost nepředvídatelné. Každé kolo Areny přitom skončí po devíti výhrách nebo třech prohrách. Čím více hráčů porazíte, tím větších odměn se dočkáte. Každý vstup do Areny vás však bude stát speciální lístek, který můžete pořídit za 1,99 dolaru nebo 150 Ore (herní měna). Jestli se však do hry přihlásíte do 7. března, získáte zdarma 3 lístky.

Aktualizace navíc do Gwentu přidává 10 nových karet, jejichž specifika najdete ve speciální sekci oficiálního webu. Je však třeba podotknout, že většina čerstvě přidaných karet není z hlediska vlastností kdovíjak hvězdná a některé dokonce využívají zrecyklované koncepty a artworky použité pro propagaci herní trilogie Zaklínače. Jako vždy je k dispozici kompletní seznam novinek a změn, které aktualizace přináší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama