Half-Life 3 opět na očích, spouští web
Half-Life Novinka Half-Life 3 opět na očích, spouští web

Half-Life 3 opět na očích, spouští web

Michal Maliarov

Michal Maliarov

62

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Další vlna pozdvižení, radostného kvičení i ponurého mručení nevěřících se snesla na herní průmysl poté, co fanoušci narazili na potají spuštěnou internetovou stránku.

Reklama

Aktualizace: Všude po internetu začínají kolovat informace a zprávy o tom, že sám Gabe Newell kývnul na to, aby se začaly šířit postupné náznaky na další hru ze světa Half-Life (včetně níže uvedené stránky). Jedná se o nepotvrzené zprávy, avšak to jim na pravdivosti neubírá.

Původní zpráva

Web www.black-aparture.com neukazuje nic podstatného, kromě obrovského známého loga a názvu Half-Life 3. Nechybí obligátní seznam všeříkajících názvů (Steam, Valve a Source) a především dolní řádek, který poukazuje na práva, jež samozřejmě patří studiu Valve.

Fanoušci se samozřejmě ihned zahrabali do detailů a vykoumali, že mají jak nově spuštěná stránka, tak oficiální web studia Valve shodné detaily domén. Naopak záznamy DNS se neshodují, což mnohé utvrzuje v tom, že se jedná jen o další zlomyslný vtípek.

Mnohým to ale nedá a většina fanoušků poukazuje na překvapivě aktivní oblast spekulací a znenadání se objevujících informací o třetím dílu legendárné série Half-Life. Je nový web skutečně pravdivý? Nebo jen Valve dávno rozjelo jednu z nejpromyšlenějších marketingových kampaní v průmyslu? Kéž by.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama