Half-Life 3 potvrzeno, Třetí Epizoda zrušena?
Half-Life Novinka Half-Life 3 potvrzeno, Třetí Epizoda zrušena?

Half-Life 3 potvrzeno, Třetí Epizoda zrušena?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

27

Životopisy a odcházející vývojáři většinou nelžou. Berte však celou následující novinku jako jednu velkou spekulaci.

Reklama

Uživatel pod nickem ryuuk vytvořil zajímavý příspěvek na fóru Steamu, který ihned převzala fanstránka Lambda Generation. V něm říká, že měl přístup k životopisu bývalého programátora studia Valve, Mika Dussaulta, který společnost opustil minulý rok po téměř deseti letech.

„Můžeme-li věřit životopisu Dussaulta, Epizodu Třetí Valve zrušilo (nebo alespoň pozastavilo), když se v roce 2007 rozhodlo odstoupit od epizodického modelu her, ihned po vydání Epizody Druhé,“ říká ryuuk.

„Dussault byl technický poradce zrušeného Half-Life titulu, který se vyvíjel vně studia. Poté v rozmezí 2008-2010 programoval svět a skripty Half-Life 3, jak je psáno v jeho životopisu,“ dodal.

Příspěvek byl téměř ihned smazán, což jen přidává dříví do ohně. Většinou se tak děje tehdy, když se veřejnost dozví něco, co nemá. Pokud se ale informace ukáží jako pravdivé, bude ryuuk za vnuknutí do informačních prostor studia trestán.

Spekulace o externě vyvíjené epizodě a třetím dílu vznikly už minulý měsíc, když se díky útoku na web Deus Exu odhalil životopis znázorňující práce studia Arkane. Dokonce se ven dostalo několik artworků ze zrušeného projektu Half-Life, které najdete v této novince. Je naprosto jasné, k čemu patří.

Na celý vír informací dnes reagoval Doug Lombardi z Valve a řekl, že je vše totální výmysl (kromě programátora samozřejmě) a všichni se mohou vrátit zpět k urputnému čekání. My ale víme své. Chystá se Half-Life 3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama