Halloween update obohatil GTA V
GTA 5 Novinka Halloween update obohatil GTA V

Halloween update obohatil GTA V

Michal Burian

Michal Burian

37

Bohužel vynechal starou generaci konzolí, stahovat ho můžete ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One. Přináší toho hodně!

Reklama

Halloween se slaví téměř po celém světě, dokonce i děti v našich školkách vydlabávají dýně a těší se na strašidelný svátek. Na ten nezapomněl ani Rockstar, který dnes vydává bezplatnou aktualizaci, která obohatí multiplayer Grand Theft Auto V o tematické věci. Jde o strašidelné předměty, včetně vozidel (pohřební auto, nadupaná kára), masek, dvaceti postaviček, které umísíte do svých aut, nebo 30 nových strašidelných barviček na obličej vašeho hrdiny.

Kromě toho Halloween update přináší ještě mód Slasher. Ten podporuje 8 hráčů, jeden z nich se stane obývaným Slasherem, který bude s brokovnicí pronásledovat svou kořist. Zbývající hráči tak musejí běhat, skrývat se a bojovat, aby přežili. Pomáhat jim bude skutečnost, že na mapě bude tma. Z toho důvodu budou mít k dispozici baterky, ty ale mohou velmi rychle odhalit jejich pozici. Přežijete?

Halloween update je bohužel dostupný pouze ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. PS3 a X360 verze se ho nedočkají, stejně jako dalších přídavků. Halloweenu v GTA Online si můžete užívat do 16. listopadu.

Novinky v pohybu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama