Halo 5 pro PC, nová open world hra od Sony Bend a zase ten vylepšený Skyrim
Novinka Halo 5 pro PC, nová open world hra od Sony Bend a zase ten vylepšený Skyrim

Halo 5 pro PC, nová open world hra od Sony Bend a zase ten vylepšený Skyrim

Michal Burian

Michal Burian

7

K tomu ještě God of War a Spider-Man.

Reklama

S blížícím se začátkem E3 se na internetu objevují další a další spekulace. Včera jsme tu měli hlavně nepotvrzené plány Bethesdy, která by měla příští týden odhalit přepracované Prey 2, remaster The Elder Scrolls V: Skyrim, nový Wolfenstein nebo pokračování hororového The Evil Within.

Dnes na tuhle šuškandu navážeme zprávou od Microsoftu. Společnost má během E3 oznámit nejen Windows 10 verzi bláznivé akce Sunset Overdrive, ale rovněž port Halo 5: Guardians. Tvrdí to Enter the Dragon Punch, který se v minulosti postaral o několik úniků, které se nakonec potvrdily.

Než se podíváme na Sony Bend, tak tu máme ještě něco o vylepšeném The Elder Scrolls V: Skyrim. O něm se stále pouze spekuluje, překvapivé ale je, že to nebránilo obchodu Base.com zařadit do předobjednátek PlayStation 4 a Xbox One verze Definitive Edition, dokonce s datem vydání na 23. listopadu 2016. To je hodně neobvyklé.

Přesuňme se k Sony. Americké studio Sony Bend (Syphon Filter, Resistance: Retribution, Uncharted: Golden Abyss nebo Uncharted: Fight for Fortune) má chystat zbrusu novou hru odehrávající se v otevřeném apokalyptickém světě. Její název má být Dead Don’t Ride a vyjde v příštím roce, tvrdí insider Shinobi. To se zdá dost pravděpodobné.

Rovněž se očekává, že Sony z pondělí na úterý ve tři ráno odhalí i nové God of War. Všichni to mají za hotovou věc a tvrdí, že není otázkou, zda bude nové God of War, ale zda v něm bude hlavním hrdinou samotný Kratos. A co ten spekulovaný Spider-Man od tvůrců inFamous? Na něm má prý pracovat úplně jiné studio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama