Halo Infinite je duchovní restart série
Halo Infinite Novinka Halo Infinite je duchovní restart série

Halo Infinite je duchovní restart série

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Šéfka studia 343 Industries se rozpovídala o tom, co pro ně Halo znamená.

Reklama

Americký magazín IGN trousí další detaily z rozhovoru Bonnie Rossové, která šéfuje studiu 343 Industries. Před pár dny jsme vás informovali o tom, že po odchodu Bungie hrozilo zrušení Halo, případně byli ve hře autoři komiksové střílečky Borderlands ze studia Gearbox Software. Je jasné, že Microsoft byl ve složité situaci a ve složité situaci byl i nový tým, který převzal otěže nad sérií Halo.

Tentokrát se zkušená manažerka zaměřila na budoucnost a věnovala se nadcházejícímu Halo Infinite. Připravované Halo Infinite je podle Bonnie Rossové duchovní restart série, alespoň tak o nové hře v týmu mluví. Před vývojem přemýšlejí nad celou značkou, uvažovali o minulosti a detailně se dívali na to, co 343 Industries do série Halo přinesli, co udělali správně a co naopak udělali špatně. Jejich cílem je přinést fanouškům nové dobrodružství známého a oblíbeného Master Chiefa. O jejich touze a směru má vypovídat první trailer.

„Možná nám to trvalo dvě hry, abychom se do toho dostali. Myslím, že jsme udělali dobré, ale i špatné věci. Položili jsme si otázku, co pro nás Halo znamená. Halo je o naději, zázraku, hrdinství, lidskosti, komunitě a jejím propojení. Přesně o tom je náš trailer, a to chceme dělat,“ dodala.

O Halo Infinite toho moc nevíme. Jisté je, že se vrátí ikonický Master Chief a že tenhle díl má představit nový a neočekávaný směr. V posledních týdnech a měsících se mluví o zapojení RPG prvků, což malinko potvrzují slova Rossové. Tak uvidíme, co nám Halo Infinite přinese. Já se rozhodně těším.

https://www.youtube.com/watch?v=fzwddyOeiXo

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama