Halo Infinite je gold
Halo Infinite Novinka Halo Infinite je gold

Halo Infinite je gold

Jan Urbančík

Jan Urbančík

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Známe už také přesný čas vydání.

Reklama

First-person střílečka Halo Infinite si prošla náročným vývojem. Původně měla vyjít už na konci minulého roku jako launch titul pro konzole Xbox Series X a S, ale kvůli špatně přijaté ukázce z července se nakonec vývojáři ze studia 343 Industries rozhodli hru odložit. A jak to tak zatím vypadá, udělali dobře. Před pár dny jsme se dočkali vydání multiplayeru a hráči hlásí velmi pozitivní dojmy.

Jenže Halo Infinite samozřejmě není jenom multiplayer a velká součást celého zážitku je singleplayerová kampaň (možnost kooperace přibude až později). Ta má vyjít 8. prosince a zatím to vypadá, že jde vše podle plánu. Vývojáři dnes totiž na Twitteru oznámili, že Halo Infinite je gold. Hra je tedy hotová a nyní už se budou pouze opravovat poslední bugy.

Zároveň jsme se dozvěděli přesný čas vydání, který pro naše časové pásmo činí 19:00. Na časy vydání v ostatních pásmech se můžete podívat níže v mapce.

Halo Infinite je gold

Halo Infinite vychází 8. prosince na PC, Xbox One a Xbox Series a už v den vydání bude k dispozici ve službě Xbox Game Pass. Multiplayer je zcela zdarma a můžete si ho vyzkoušet už nyní.

Hru si můžete objednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama