Halo Infinite odloženo
Halo Infinite Novinka Halo Infinite odloženo

Halo Infinite odloženo

Martin Zavřel

Martin Zavřel

26
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Nový Xbox přišel o vlajkový titul na launch.

Reklama

Tak k tomu přeci jen došlo a Halo Infinite se při startu nového Xboxu (dnes oficiálně potvrzeném na listopad!) nedočkáme. Zde je oficiální vyjádření tvůrců:

"Dnes se chci s komunitou podělit o důležitou novinku ohledně vývoje Halo Infinite. Učinili jsme těžké rozhodnutí přesunout vydání hry na rok 2021 abychom poskytli našemu týmu dostatek času na dosažení naší vize pro kvalitu Halo zážitku.

Toto rozhodnutí je výsledkem mnoha faktorů, které zvýšily náročnost vývoje, včetně nepřestávajících událostí v souvislosti s COVID nákazou, které nás ovlivňují celý rok. Chtěl bych ocenit velkou snahu zaměstnanců studia 343 Industries, kteří se nadále snažili vytvořit skvělou hru a překonat všechny komplikace. Nicméně není možné v tomto duchu pokračovat v zájmu zdraví našeho týmu ani celkového úspěchu hry, pokud by měla vyjít tyto vánoce.

Víme, že to je pro mnohé z vás zklamání, sdílíme ho s vámi. Vášeň a podpora, kterou komunita této hry v průběhu let ukazuje, je neuvěřitelná a inspirující. Po ničem jsme netoužili tolik, jako moci si s touto komunitou zahrát naši hru během vánoc. Dodatečný čas nám pomůže vytvořit nejambicioznější Halo hru v sérii na takové úrovni kvality, jakou naši fanoušci očekávají.

Děkuji za vaši podporu a pochopení."

Chris Lee, Vedoucí studia, Halo Infinite

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama