Halo Infinite Novinka Halo Infinite - ukázka z hraní kampaně

Halo Infinite - ukázka z hraní kampaně

Martin Zavřel

Martin Zavřel

27
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Opravdu velmi důsledný návrat ke kořenům.

Reklama

Když je všechna naděje ztracena a osud lidstva visí na vlásku, Master Chief je připraven postavit se nejdrsnějšímu protivníkovi, s jakým kdy bojoval. Legendární Halo série se vrací s doposud nejrozsáhlejším příběhem Master Chiefa. Užijte si první pohled na kampaň Halo Infinite, zaznamenanou přímo z hraní a reprezentativní pro zážitek na konzoli Xbox Series X, kde hra běží 60 FPS při rozlišení 4K.

Jak se ukázalo, po rozporuplně (ne)přijatém pátém díle se autoři ze studia 343 Industries opravdu vrátili ke kořenům ve velkém stylu - dnešní ukázka víceméně dokonale kopíruje první Halo, podobně jako třeba Star Wars: Force Awakens kopírovala New Hope.

Nicméně kromě jiného se máme dočkat mimořádně rozsáhlého herního světa - místo koridorů nás údajně čeká masivní open world mapa. Infinite by navíc měla být "poslední hrou v sérii" a stát se "platformou pro další rozšiřování", kdy budoucí obsah (včetně příběhu) bude přidáván do ní až po dobu 10 let (ano, zní to velmi podobně jako původní plány Destiny).

Ukázka běžela na PC a mnozí kritizují grafiku, ale série Halo měla vždy silně stylizovaný vzhled, ve kterém šlo o přehlednost a plynulost, spíše než o nějakou technologickou nádheru.

Hra bude součástí Game Pass předplatného od prvního dne.

Její oficiální stránku naleznete zde.

Vyjde na vánoce 2020 pro Xbox Series X, Xbox One a Windows 10 skrz Microsoft Store a Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama