Hard Reset – datum, cena a HW nároky
Hard Reset Novinka Hard Reset – datum, cena a HW nároky

Hard Reset – datum, cena a HW nároky

Michal Burian

Michal Burian

7

Old school sci-fi střílečka Hard Reset od studia Flying Wild Dog odhalila přesné datum vydání, cenu a hardwarové nároky <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Hard Reset vyjde prostřednictvím Steamu 13. září aktuálního kalendářního roku za 27.99 euro. Pokud uvažujete o koupi, určitě tak učiňte v následujících dnech, hru totiž získáte z deseti procentní slevou.

Hard Reset by mělo vyjít také u nás. O distribuci by se měla postarat společnost Comgad, která hru bude lokalizovat do českého jazyka - titulky a manuál.

Zároveň s datem vydání zveřejnili tvůrci i hardwarové požadavky. Pro hraní Hard Reset budete muset disponovat alespoň operačním systémem Windows XP/Vista/7, procesorem Intel Pentium 4 o frekvenci 2.5 GHz / AMD Athlon 64, 2 GB RAM, grafickou kartou s 512 MB (NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870), DirectX 9.0c, zvukovou kartou kompatibilní s DirectX a na pevném disku musíte zajistit alespoň 4 GB volného místa.

Abyste si hru užili, doporučují vývojáři Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz, 3 GB RAM a grafickou kartu NVIDIA GeForce 9800 GT nebo ATI Radeon HD 4870.

Závěrem pro vás máme nové screenshoty:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama