Harry Potter: Hogwarts Mystery v prvním traileru
Harry Potter: Hogwarts Mystery Novinka Harry Potter: Hogwarts Mystery v prvním traileru

Harry Potter: Hogwarts Mystery v prvním traileru

Michal Burian

Michal Burian

6

Během letošního roku se na mobilech dočkáme příběhové adventury ze světa Harryho Pottera.

Reklama

Před pár dny to byl měsíc, co společnost Warner Bros oficiálně oznámila příběhovou adventuru Harry Potter: Hogwarts Mystery určenou pro iOS a Android. Dnes následuje první trailer, respektive teaser trailer.

Harry Potter: Hogwarts Mystery připravuje studio Jam City a vůbec poprvé ve světě Harryho Pottera umožní hráčům vytvořit si vlastní postavu a s ní prožít život studenta čar a kouzel v Bradavicích. Ve hře budete navštěvovat jednotlivé hodiny, učit se nová kouzla, přátelit se s ostatními učni a samozřejmě s některými z nich i soupeřit a dělat rozhodnutí, která ovlivní příběh. Těšit se můžete na ikonické postavy. Krom jiných se setkáte s obrovitým Hagridem, Minervou McGonagallovou nebo Severusem Snapem.

V jakém časovém období se hra bude odehrávat? Z nejnovější tiskové zprávy jsme se dozvěděli, že nás zavede do doby mezi narozením Harryho Pottera a jeho zápisem do Bradavic. Znamená to, že v Bradavicích potkáme i Nymfadoru Tonksovou nebo Billa Weasleyho. Postupem hry se bude váš hrdina zlepšovat ve všech ohledech, včetně čar, a dokonce si budete moci vybrat i své vlastní zvířátko.

Harry Potter: Hogwarts Mystery očekávejte pro iOS a Android během jara letošního roku. Pokud nejste příznivci mobilní her, tak Warner Bros má v plánu i velký titul pro PC a konzole.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama