Harry Potter: Wizards Unite ukazuje gameplay
Harry Potter: Wizards Unite Novinka Harry Potter: Wizards Unite ukazuje gameplay

Harry Potter: Wizards Unite ukazuje gameplay

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Apple iOS Android Android

Svět Harryho Pottera v AR hře na styl Pokémon GO.

Reklama

Hra Pokémon GO strhla na sebe velkou pozornost, postupně ale její boom vyprchal a její tvůrci v letošním roce přijdou s novým AR titulem. Studio Niantic se spojilo se společností Warner Bros. a společně vytvářejí AR hru ze světa Harryho Pottera.

O Harry Potter: Wizards Unite jsme již mnohokrát slyšeli, ale teprve dnes se můžeme podívat na první gameplay záběry. Ty mj. prezentují boj vaší postavy s monstrem za pomoci kouzelné hůlky. Ve hře se budete učit kouzla, prozkoumávat reálný svět, sousedství i města, ve kterých budete spolu s přáteli bojovat proti bájným monstrům.

Stopy magie se objevily v celém mudlovském světě. Všichni čarodějové se musejí pokusit zmírnit blížící se katastrofu a zahnat monstra zpět do jejich světa. Když neuspějí, mohou se o kouzelnickém světě dozvědět všichni mudlové, což by mělo nedozírné následky.

Ve hře samozřejmě nebudou chybět známé postavy z knih a filmů Harry Potter. Pokud vás Harry Potter: Wizards Unite zaujal, na Google Play je možná předregistrace. S titulem se počítá i na iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama