Novinka Haven - datum vydání a upoutávka

Haven - datum vydání a upoutávka

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Okouzlující milostné sci-fi RPG nabídne i coop.

Reklama

Konceptem i audiovizuálním zpracováním okouzlující titul Haven se připomíná novou příběhovou upoutávkou. Ve hře se ujmete mladého zamilovaného páru, Yu a Kay, který nechal vše co doposud znal za sebou a unikl na tajemnou nestabilní planetu ve snaze zůstat spolu. Hrát budete za obě postavy zároveň a čeká vás objevování autentického a uvěřitelného vztahu. Souhra bude důležitá i v boji, kde musíte využít schopnosti obou postav. Společně budete prolétat tajemnou krajinou, vyrábět, vařit a sbírat suroviny, abyste vytvořili útulný domov, opravili vaši loď, bojovali v reálném čase a provedli klíčovou volbu, zda stojí za to, obětovat lásce všechno.

Celý příběh půjde odehrát v jednom hráči, ale s ohledem na žánr nebude chybět ani gaučový coop pro dva.

"Chtěli jsme vytvořit hru, která by zkoumala nuance a složitost dospělého vztahu, zatímco by hráče vzala na komplexní dobrodružnou jízdu, plnou napětí, tajemství, ale i humoru," řekl Emeric Thoa, kreativní ředitel a zakladatel studia The Game Bakers. "Jsme nadšení, že máme příležitost představit milostný příběh Yu a Kay širokému publiku na nových konzolích Xbox i PlayStation, stejně jako na PC."

Hra vyjde 3. prosince.

Pokud si ji zakoupíte na PS5 nebo Xbox Series X konzoli, dostanete ji také pro platformy PS4 a Xbox One.

Nintendo Switch a PS4 vyjdou později během Q1 2021.

Do Wishlistu na Steamu si hru můžete přidat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama