Hearts of Iron 4 slibuje nejvěrohodnější druhou světovou válku
Novinka Hearts of Iron 4 slibuje nejvěrohodnější druhou světovou válku

Hearts of Iron 4 slibuje nejvěrohodnější druhou světovou válku

Michal Burian

Michal Burian

12

Druhou oznámenou hrou je fantasy RPG Runemaster. Chtějí se věnovat i next-gen konzolím.

Reklama

Paradox Interactive v Miami před novináři oznámili dvě nové hry: pokračování strategie Hearts of Iron a zcela nové fantasy RPG s názvem Runemaster. Chtějí se věnovat i konzolím.

Hearts of Iron IV (vyjde začátkem tohoto roku pro PC, Mac a Linux) se stejně jako předchozí díly bude odehrávat během druhé světové války. Paradox slibují, že půjde o nejvěrohodnější zpracování druhé světové války. Za tímto účelem zahrne hra autentické historické postavy bojující na zemi, na moři i ve vzduchu. Samozřejmostí pak je totožná armáda, vozidla a zbraně.

Runemaster bude zbrusu nové fantasy RPG, které se významně odkloní od obvyklých historických strategií Paradoxu. Hra je založena na severské mytologii a nabídne otevřený svět s procedurálně generovaným terénem.

"Procedurální mapy a questy zajistí, že žádná hra nebude stejná. Prozkoumejte obrovské lokality v šesti světech severské mytologie a velte vojákům v taktických bitvách."

"Vývoj RPG je pro Paradox Development Studio něco nového. Je to náš vysněný projekt, na kterém jsme chtěli pracovat už delší dobu. Ve svém volném čase hrajeme RPG a máme rádi objevování nových věcí v tomhle žánru. Je přirozené, že se dříve nebo později budeme snažit o vlastní hru. Výsledkem je Runemaster, které budou naši fanoušci milovat," řekl k oznámení manažer Johan Andersson.

Kromě těchto dvou informací jsme se ještě dozvěděli, že Paradox mají v úmyslu své stávající série i nové přinést na konzole Xbox One a PlayStation 4.

Teaser a obrázky z Hearts of Iron IV

Teaser a obrázky z Runemaster

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama