Heisty v GTA Online budou trvat v průměru dvě až tři hodiny
GTA 5 Novinka Heisty v GTA Online budou trvat v průměru dvě až tři hodiny

Heisty v GTA Online budou trvat v průměru dvě až tři hodiny

Jan Kalný

Jan Kalný

72

Na konzolích budete moci s ostatními hráči začít vykrádat banky od 10. března. Na PC zároveň s vydáním, tedy 14. dubna. <strong>Další ukázka z Heistu a nová rádio stanice v PC verzi.</strong>

Reklama

Update: Rockstar v průběhu dnešního dne oznámil přidání nové rádiové stanice The Lab, na které uslyšíme skladdby z nového alba a hudební kolekce The Alchemist and Oh No Present: Welcome to Los Santos. Samotná stanice i album zahrne větší množství různých hudebních žánrů (první dostupná skladba tedy nedefinuje žánr celé stanice) a bude součástí PC verze hry, která vyjde 14. dubna.

Jak se zdá, stanice je jakousi exkluzivitou pro PC verzi, ačkoliv zatím není jasné, jestli bude opravdu jen na PC nebo jestli bude společně s touto verzí pouze uvedena a později se dostane i do konzolových verzí. Ať už to dopadne jakkoliv, nové skladby budou použitelné ve video editoru jako možný hudební doprovod vašich vlastních videí.

Původní zpráva: Redaktoři z webu GamesRadar dokázali získat poněkud hodně informací týkajících se chystaných heistů do Grand Theft Auto V.

Průměrně budou loupeže trvat zhruba dvě až tři hodiny, přičemž každá z nich bude rozdělená na několik částí trvající přibližně 20-30 minut, ale bude především záležet na hráčích. Abyste mohli loupeže pořádat, budete potřebovat alespoň rank 12 a vlastnit nějaký luxusní bejvák. Jakmile bude hráč vše mít, ozve se mu Lester a v bytě se objeví tabule s plány. Takový hráč má pak za úkol vybrat tři hráče, kteří budou loupit také. Těmto hráčům musí být zaplaceno dopředu a cena bude přibližně 60 tisíc dolarů. Samotný „šéf” dostane peníze až po misi, přičemž se zároveň dál rozdělí.

Každá parta čtyř lidí bude mít pouze dva životy, pokud tedy dva členové zemřou, celá mise se restartuje. Dočkáme se i checkpointů, které nebudou na každém kroku, ale budou rozumně nastavené.

Jeden z heistů chce po hráčích krádež Hydry, která bude po dokončení mise otevřená ve volném hraní. Stíhačka je na letadlové lodi, která je silně hlídaná a aby byla mise kompletní, hráči musí zvítězit v souboji s Hydrou proti dalším stíhačkám.

Heisty navíc budou nabízet i výzvy. Jednou takovou je například výzva Criminal Mastermind, ve které máte za úkol splnit všechny mise v pořadí v Hard módu, aniž by jediný člen zemřel.

Teamwork Essential

Please Use Caution

Mince pro štěstí

Předobjednejte si v našem obchodě GameExpres.cz očekávanou PC verzi gangsterské akce Grand Theft Auto V a získejte zdarma minci pro štěstí ve zlaté barvě, aby vás na cestě v poutavé singleplayerové kampani se třemi hrdiny a v GTA Online provázelo štěstí. PC verzi u nás pořídíte za 1197 Kč.

Pokud si chcete GTA V užívat na konzoli, tak minci získáte i k PS4 a Xbox One, PS3 a Xbox 360 verzím.

Nové obrázky z Heistů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama