Hell Let Loose chce být autentickou střílečkou z druhé světové války
Hell Let Loose Novinka Hell Let Loose chce být autentickou střílečkou z druhé světové války

Hell Let Loose chce být autentickou střílečkou z druhé světové války

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC

Realistické bitvy pro 100 hráčů.

Reklama

Jste zklamáni z druhé světové války v podání her Battlefield V a Call of Duty: WWII? Hledáte nějakou čerstvou náhradu? Tak to se podívejte na trailer z first-person střílečky Hell Let Loose, která se v roce 2019 objeví v předběžném přístupu na Steamu.

Tvůrci z nezávislého studia Black Matter slibují, že půjde o realistickou multiplayerovou střílečku z pohledu první osoby, která je zasazena do období druhé světové války. Za pomoci technologie Unreal Engine 4 chtějí vytvořit taktické boje pro 100 hráčů (50 vs. 50), ve kterých musíte koordinovaně zabírat sektory a zdroje, abyste porazili svého nepřítele na rozlehlých mapách. K dispozici je pěchota, tanky a dělostřelectvo.

„Autentičnost je pro nás klíčová. Hráči zažijí historické bitvy s realistickým arzenálem a přesným chováním zbraní. Na hře pracují naše týmy v Austrálii, Rusku a Spojených státech od roku 2016. V roce 2017 jsme úspěšně prošli kampaní na Kickstarteru (vybrali 308 368 tisíc australských dolarů, poznámka redakce),“ vyprávějí autoři hry v tiskové zprávě.

V předběžném přístupu na Steamu budou vývojáři spolupracovat s komunitou, aby pokud možno vytvořili nejlepší hru pro více hráčů. Zároveň hodlají pravidelně aktualizovat hru na základě zpětné vazby. S dalšími plány se podělí při spuštění hry na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama