Hellblade II se možná objeví na letošních The Game Awards
Novinka Hellblade II se možná objeví na letošních The Game Awards

Hellblade II se možná objeví na letošních The Game Awards

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Dočkáme se konečně data vydání?

Reklama

Senua's Saga: Hellblade II se pravděpodobně objeví na letošním udílení cen The Game Awards. Alespoň to tvrdí známý novinář Jeff Grubb, který během svého streamu GamesBeat Decides o hře mluvil. Na otázku jednoho diváka, zdali je podle něj pravděpodobné, že se pokračování od Ninja Theory objeví na The Game Awards, odpověděl, že je o tom přesvědčen. "Přikláním se k tomu, že Hellblade II tam bude, protože jsem prostě neslyšel nic, co by tvrdilo opak," uvedl Grubb.

Pokračování této temné akční adventury bylo poprvé odhaleno v roce 2019 na tehdejších The Game Awards. Nebylo by tedy vůbec zvláštní, kdybychom se nějaké bližší informace dozvěděli právě během této akce. V červnu společnost Ninja Theory odhalila video ze zákulisí hry, v němž ukázala některé výtvarné řešení a technologie, které budou v pokračování použity.

Tvůrci hry už dříve potvrdili, že chtějí aby jejich hra byla v případě soubojů velmi realistická a brutální. Z toho důvodu také hlavní herečka Melina Juergensová, představitelka Senuy, poslední dva roky trénovala s mečem. Bojovým výcvikem přitom prošli všichni animátoři. Tým Ninja také vytvořil skutečné kostýmy, naskenoval je a spolupracoval se společností Epic Games, aby přinesl novou generaci digitálních postav. I nadále je hra plánovaná k vydání na platformách PC a Xbox Series X/S. Na to, zdali se hra skutečně na The Game Awards objeví si budeme muset ještě pár dní počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama