Hellboy Web of Wyrd Novinka Hellboy dostane další příležitost

Hellboy dostane další příležitost

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát dostaneme komiksovou akci.

Reklama

Hellboy je hrdinou, kterému se daří převážně na listech komiksových knih. Mimo ně už až takové úspěchy neslaví, pokud tedy nebereme v potaz dva díly nedokončené trilogie s Ronem Perlmanem v hlavní roli. Vývojáři z Upstream Arcade proto s jejich novinkou Hellboy Web of Wyrd sází právě na komiksový styl, jenž se stal základem jejich akční roguelite adventury. Hlavním nástrojem rudého bojovníka s monstry se stane jeho obří pěst.

Podle všeho to však nebude jediný kus výstroje, se kterým půjde do boje. Těšit se můžete také na oblíbený kolt a pravděpodobně pár dalších lahůdek, jež mu pomohou zdolávat jeho soky s grácií jemu vlastní. Škála nepřátel má být pestrá, rozsáhlejší má však být spektrum příběhů, které tu půjde absolvovat, takže je nač se těšit. Hellboy Web of Wyrd zatím nemá stanoveno datum vydání. Je pravděpodobné, že dorazí v průběhu příštího roku na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama