Hellraid od Techlandu odložen na příští rok
Hellraid Novinka Hellraid od Techlandu odložen na příští rok

Hellraid od Techlandu odložen na příští rok

Michal Burian

Michal Burian

16

Tvůrci Dead Island se rozhodli odložit středověkou rubačku Hellraid kvůli tomu, že chtějí přidat nové funkce a herní módy jak pro singleplayer, tak kooperaci.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Techland oznámil, že připravovaný titul Hellraid nevyjde konce letošního roku, ale až v průběhu roku 2014. Odklad nemá nic společného s problémy ve vývoji, Techland se rozhodl přidat do hry nové funkce a herní módy jak pro singleplayer, tak kooperaci, což si pochopitelně vyžádá více času.

Rovněž budou předělány některé části hry, především co se týče designu, které se hráčům nelíbili během testování. Techland přepracuje například systém kouzlení, aby byl ještě silnější a rozmanitější, přidá nové způsoby pro kouzlení a také zbrusu nová kouzla. Ty budou prý po vizuální stránce vypadat skvěle.

Hellraid poběží na technologii Chrome Engine 5, kterou si polské studio samo vytvořilo. Ve hře budou na výběr čtyři třídy bojovníků. Vybrat si budete moci mezi třídami Warrior, Mage, Paladin a Rogue. Hlavní ovšem je, že každou z postav si budete moci vylepšovat (strom dovedností) a upravit podle svých představ. Navíc je jasné, že když jsou spolu, tak jsou silnější. Každá třída bude disponovat speciálními schopnostmi. Mág dokáže vykouzlit štíty pro své spojence nebo teleport. Jeho magické schopnosti zahrnují oheň, telekinezi a blesky.

Špatně nezní ani náhodně generované problémy, kdy si nebudete moci být nikdy jistí, zda nepotkáte nepřátelské jednotky. Samozřejmě se počítá s rabováním, questy, tvorbou zbraní, bitvami s bossy, postupném vylepšování hrdiny a s možností přizpůsobit si brnění.

Vše navíc připomíná styl nezapomenutelných her jako Quake, Hexen, Diablo nebo Heretic.

Hellraid je ve vývoji pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Vyjde v digitální podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama