Filmy/Seriály Zaklínač Novinka Henry Cavill ocenil práci svých kolegů na seriálu Zaklínač

Henry Cavill ocenil práci svých kolegů na seriálu Zaklínač

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

8

Líbila se mu snaha vyhnout se zjednodušení postav.

Reklama

Zaklínač má před sebou poslední sezónu v níž bude hlavní roli hrát také Henry Cavill. K jeho konci bezesporu vedla řada důvodů, jedním z hlavních však byla pravděpodobně jeho snaha být co nejvěrnější formátu knih, která byla trnem v oku některým vedoucím postavám stojícím za seriálem. Ať už však byl důvod jakýkoliv jasné je pouze to, že Cavill odchází.

Henry Cavill ocenil práci svých kolegů na seriálu Zaklínač

Když byl dotázán na to, jaké bylo natáčení poslední série reagoval takto: "Vlastně bych chtěl mluvit jen o svých kolezích, protože pro mě bylo opět velkým potěšením a ctí s vámi pracovat. Vnášíte do těchto postav tolik nuancí a detailů, kterým často hrozí, že budou příliš zjednodušené. To, co jste se svými postavami udělali, vyžadovalo práci, péči a úsilí. A věřte mi, že pracovat s vámi byla ta největší radost. Takže chci jen říct, že mi budete chybět. Budete mi moc chybět."

Z jeho slov je jasné, že jistý tlak na zjednodušování postav tu bezesporu byl. Už ho to však nadále "nemusí" trápit, protože namísto něj se Geraltem z Rivie stane Liam Hemsworth, který jím bude minimálně po další dvě sezóny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama