Henry Cavill jako Geralt z Rivie končí
Filmy/Seriály Zaklínač Novinka Henry Cavill jako Geralt z Rivie končí

Henry Cavill jako Geralt z Rivie končí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

17

Víme, kdo ho v nové sérii Zaklínače nahradí.

Reklama

Společnost Netflix oficiálně potvrdila, že připravuje čtvrtou sérii Zaklínače. O tom, že by seriál mohl dostat další sérii, se už delší dobu mluvilo, takže v tomto směru nejde o nic překvapivého.

Netflix ale zároveň s potvrzením nové série oznámil změnu v obsazení hlavní role, kterou čekal asi málokdo. Oblíbený Henry Cavill v roli Geralta z Rivie končí. Nahradí ho Liam Hemsworth, kterého můžete znát především z filmů Hunger Games, Independence Day: Resurgence nebo The Expendables 2.

Liam Hemsworth zažije jako Geralt premiéru právě ve čtvrté sérii. Ještě předtím nás čeká kompletní třetí série s Henry Cavillem, které se dočkáme v průběhu léta příštího roku. Důvod Cavillova odchodu neznáme. Před několika dny ale bylo oznámeno, že se britský herec vrací k Supermanovi, což bude bezesporu z hlediska času i přípravy poměrně náročná role.

Na oficiálních stránkách Netflixu přidat Cavill krátké vyjádření:„ Moje cesta jako Geralt z Rivie byla plná příšer a dobrodružství. Pro čtvrtou sérii ale bohužel svůj medailon i meče odložím. Místo mě převezme plášť Bílého vlka fantastický Liam Hemsworth. Po vzoru těch největších literárních postav předávám pochodeň s úctou k času, v němž jsem mohl ztělesňovat Geralta a zároveň budu s nadšením a očekáváním sledovat, jak se této úchvatné a fascinující postavy ujme Liam.“

Své vyjádření k nové roli přidal i Liam Hemsworth:„Jako fanoušek Zaklínače jsem nadšený z příležitosti zahrát si Geralta z Rivie. Henry Cavill byl jako Geralt neuvěřitelný a já jsem poctěn, že po něm mohu převzít otěže a čepele Bílého vlka pro další kapitolu jeho dobrodružství.“

Hemsworth dále dodává, že je už léta velkým fanouškem Henryho Cavilla a je opravdu nadšený, že může jako Geralt vstoupit do světa Zaklínače.

Jak tuto změnu hodnotíte?

Henry Cavill jako Geralt z Rivie končí
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama