Herec Venoma zřejmě prozradil datum vydání Marvel's Spider-Man 2
Spider-Man Novinka Herec Venoma zřejmě prozradil datum vydání Marvel's Spider-Man 2

Herec Venoma zřejmě prozradil datum vydání Marvel's Spider-Man 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Kdy přijde na trh očekávaná PS5 exkluzivita?

Reklama

Akční adventura Marvel's Spider-Man 2 od studia Insomniac Games se řadí mezi nejočekávanější hry letošního roku. Pro Sony a hráče na PlayStationu 5 pravděpodobně dokonce půjde o hlavní tahák podzimní sezóny. Až dosud jsme pracovali s oficiálními informacemi, podle kterým měla hra vyjít právě na podzim.

Herec Tony Todd, který si ve hře střihne roli Venoma, nově na svém Twitteru v odpovědi na dotaz jednoho z fanoušků prozradil, že očekává vydání v průběhu září. Tvrdí, že v srpnu proběhne velká marketingová kampaň, která tradičně bezprostředně předchází samotnému vydání.

O několik hodin později herec po očividném upozornění ze strany Sony oznámil, že již žádné další podrobnosti nesdělí. O tom, že by hra mohla vyjít v září, již před časem spekuloval magazín VGC, takže nejde o nijak překvapivou zprávu.

Ačkoli se vydání očividně blíží, tak je zajímavé, že jsme ze hry zatím viděli pouze jeden kratší trailer. Dá se tedy předpokládat, že se tento stav v nejbližších měsících změní. Marvel's Spider-Man 2 zamíří exkluzivně na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama