Herní adaptace Narcos v první ukázce
Narcos Novinka Herní adaptace Narcos v první ukázce

Herní adaptace Narcos v první ukázce

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Brutální tahová akce.

Reklama

Seriál Narcos od populární streamovací stanice Netflix se těší mezi milovníky seriálů veliké oblibě. Pokud jste ještě neměli to štěstí, určitě doporučujeme se nechat unést tímto kolumbijským dramatem o vzniku drogového kartelu postaveného kolem nechvalně známého Pabla Escobara a jeho soubojem s americkou DEA. Navíc se zaručeně naučíte perfektně španělsky nadávat.

Už dříve v tomto roce nás britský vydavatel Curve Digital informoval o tom, že v jeho produkci vzniká plně licencovaná hra s tématem Narcos na PC a konzole Xbox One a PlayStation 4. Konečně jsme se ale dočkali i prvního videa a dozvěděli jsme se, že na vývoji spolupracují se společností Kuju, která má za sebou už spolupráci na velké řádce vydaných her.

Bohužel nám videoukázka neprozradila moc o tom, jak se hra vlastně bude hrát. Díky známé melodii, která doprovází celý tento třicetisekundový shot, je jasné, že to autoři s licencí mysleli vážně, jelikož se jedná o hudbu, která nás provází celým seriálem. Skrze krátké ukázky z prostředí můžeme usuzovat, že se budeme pohybovat jak v interiérech, tak i v uličkách Medellinu nebo džungli, kterou kartel využíval jako místo pro své tajné laboratoře. Na závěr se ještě dovídáme, že se bude jednat o brutální tahovou akční strategickou hru. Pokud jste viděli nějaký díl z tohoto populárního seriálu, určitě si dokážete představit, co by mohl pojem brutální představovat. Narcos se totiž nikdy nebál ukázat brutalitu či chladnokrevné zacházení.

Budeme si moct také vybrat, zdali chceme pomáhat Pablovi budovat jeho drogový magnát, nebo naopak v kůži agentů DEA ničit všechny drogová doupata i s jejich pány. Narcos: Rise of the Cartels by se měl objevit ve třetím kvartálu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama