Herní Auta 3 v prvním pořádném traileru
Cars 3: Driven to Win Novinka Herní Auta 3 v prvním pořádném traileru

Herní Auta 3 v prvním pořádném traileru

Michal Burian

Michal Burian

1

Závodní hra na motivy filmu Cars 3 od Disney Pixar nabídne 20 přizpůsobitelných hratelných postav a přes 20 unikátních tratí.

Reklama

Nadšenci do animovaných filmů Auta od Disney Pixar se těší na 14. července, kdy pro konzole současné i staré generace vyjde hra Cars 3: Driven to Win. Ta se ukazuje v prvním pořádném traileru se záběry z hraní.

Cars 3: Driven to Win se koná po událostech z filmu a má rozšířit tento příběh ve zcela novém akčním dobrodružstvím se struhujícími závody. Hra nabídne více než 20 přizpůsobitelných hratelných postav, a to včetně populárních hrdinů z franšízy Cars a závodníků nové generace. Hráči si také budou moci zvolit mezi několika prostředími, zahrnující ikonické prostředí z filmu, jako je například Radiator Springs nebo Florida International Speedway, s více než 20 unikátními tratěmi ve více než 13 prostředích.

Vybírat budete moci ze šesti herních módů, díky kterým si budou moci osvojit a zlepšit své závodní schopnosti, jako je driftování, turbo, jízda na dvou kolech, jízda pozpátku a další. Každý z unikátních módů umožní hráčům odhalit hlubší herní mechanismy a získávat tak odměny za své odborné znalosti. Nebude chybět ani lokální split-screen, který umožní přátelům a rodině se snadno zapojit do hry.

Cars 3: Driven to Win vyjdou 14. července na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama