herní hlodavec A4Tech
Blogy čtenářů Recenze herní hlodavec A4Tech

herní hlodavec A4Tech

Zdeněk Jaroš

Zdeněk Jaroš

Jistě víte, že Logitech a Razzer dělají skvělé herní myši, o tom si myslím nemusíme vůbec diskutovat. Myšky jsou to opravdu kvalitní, ale cenově jsou…

Reklama

Jistě víte, že Logitech a Razzer dělají skvělé herní myši, o tom si myslím nemusíme vůbec diskutovat. Myšky jsou to opravdu kvalitní, ale cenově jsou také na celkem vysoké úrovni. Dnes se tu ale nebudu zabývat předraženými myškami. Na poli herních myší kromě Logitechu a Razzer máme spoustu další firem, ovšem ne všechny stojí za zmínku. Jednu kterou bych si ovšem dovolil rozebrat je firma A4Tech, která se zabývá výrobou herních myší, podložek a dalších věciček za příjemnou cenu

 

Pojďme si tedy něco říci o myšce A4Tech, konkrétně modelu XL-750BH, kterou sám vlastním. První, co je asi na myšce velmi výstřední je její design. Myši A4Tech se dají koupit s různými potisky. Po vybalení myšky z krabice působí opravdu kvalitním dojmem, což je za onu cenu milé překvapení. Další milé překvapení objevíte po dalším průzkumu krabice a to náhradní gumové "podložky"(mimochodem velice dobrý tah od A4Tech)  a instalační mini CD s herním softwarem. Díky dodávanému software můžeme přiřadit jednotlivé funkce k tlačítkům myšky. Ovšem instalace softwaru není nutná, stačí připojit přes USB a začít hrát.

 

Co je na této myši zajímavé kromě designu je i přepínání DPI pomocí tlačítka na středu. Podle blikající barvy poznáme, jaké rozlišení máme zvolené, konkrétně u tohoto testovaného krasavce se DPI pohybuje v rozmezí od 100-3600 bodů, což není málo. Už je konec těch dob, kdy jsme bláznivě máchali myší po stole, abychom se otočili zatímco nás soupeř kosil kulometem do zad. Myš se připojuje díky všude známému USB portu, káblík je dostatečně dlouhý a pevný, takže nemusíte mít strach o jeho poškození. Levá boční strana myšky je pogumovaná. Na myšce najdeme lahůdku jménem 3xFire, já jsem ji ale patřičně nedocenil, tato věcička je nejspíš stvořená pro hráče MMO her, a tak mně jako hráči stříleček nic moc neříká. Co by to bylo za herní myš, kdyby jí chyběly postraní tlačítka? na této myši najdeme na levé straně dvě, které se velice hodí, při prohlížení webu tak nemusíte listovat stránkami klikáním, ale stačí vám k tomu tato dvě tlačítka . Myška působí poměrně kvalitním dojmem, což je jenom dobře. Mně se ovšem stihla během roku 2X pokazit, možná jsem měl štěstí na špatný kus, to opravdu nevím...Nyní mám však kousek, který už cca 3/4 roku funguje. Myš nemůžu nic než vynachválit a za tyto peníze je to jasná koupě.

 

Shrňme to tedy: Můžete si vybrat z několika potisků, kvalitní zpracování, pro hráče výborné DPI, náhradní podložky zdarma v balení a hlavně skvělá cena...samozřejmostí je poměrně kvalitní laserový snímač.

herní hlodavec A4Tech

Verdikt

Skvělá myš za ještě lepší cenu pro hráče, kteří si chtějí pořádně "zapařit" a nevyhodit za myš 2 tisíce :)

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

zpracování
DPI
gumové destičky zdarma v balení
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama