Herní pecky poslední doby za pár stovek
Novinka Herní pecky poslední doby za pár stovek

Herní pecky poslední doby za pár stovek

Redakce

Redakce

Za necelé čtyři stovky může být váš Mass Effect 3, Crysis 2, Medal of Honor, Dragon Age: Origins, Hot Pursuit nebo Bad Company 2. Ve slevě máme i Microsoft Points a další hry pro PC, X360 i PS3.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz jsme zlevnili několik oblíbených titulů poslední doby. Za pár stovek si tak můžete doplnit sbírku svých her a vydat se na nová dobrodružství.

Za 398 Kč vám může říkat pane PC verze Mass Effectu 3, Dragon Age: Origins (Prameny), Crysis 2, Medal of Honor i s tričkem, Need for Speed: Hot Pursuit, Dragon Age: Origins - Awakening (Procitnutí), Battlefield: Bad Company 2, Command and Conquer 4: Tiberian Twilight nebo NFS: Shift 2.

PC hráče pak může ještě zaujmout Battlefield: Bad Company 2 Vietnam za 298 Kč, Battlefield 3: End Game DLC za 198 Kč, Burnout Paradise: The Ultimate Box za krásných 198 Kč a v neposlední řadě Dragon Age Prameny a Procitnutí s knižní příručkou za 798 Kč.

Pro PS3 pak máme ve slevě hned několik titulů. Za 398 Kč koupíte Mass Effect 2 a SSX. Za 448 Kč Prince of Persia Trilogy: HD Classics a za 598 Kč Dragon Age 2.

Xbox 360 hráči mohou ve slevě vybírat z Assassin's Creed: Revelations Ottoman Edition i s tričkem za 548 Kč, Dragon Age 2 taktéž za 548 Kč a za stejnou cenu máme i Harry Potter a Princ dvojí krve. Pokud nakupujete na Xbox Live, tak vás jistě potěší 800 Microsoft Points za pouhých 278 Kč.

Kompletní přehled všech zlevněných her naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama