Historická strategie Imperator: Rome má velké ambice
Imperator: Rome Novinka Historická strategie Imperator: Rome má velké ambice

Historická strategie Imperator: Rome má velké ambice

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Vyjde konce dubna na počítače.

Reklama

Paradox Interactive přináší novou historickou grand strategii. V Imperator: Rome si hráči užijí slavné aténské dny i založení římské říše o čtyři století později. Vývojáři lákají na změnu historie, kdy nemá žádná frakce nic jisté a rychle se může situace změnit. Jak by třeba vypadal svět bez Caesara? To budeme moci zjistit právě v Imperator: Rome, hře, jež bude mít největší mapu v historii strategických titulů od této společnosti. Herní svět se rozprostře od Gibraltarského průlivu až po Indii. Na takhle obrovské mapě budete budovat svou říši a záleží pouze na vás, zda půjde o republiku nebo monarchii. V každém případě si ale musíte dávat pozor na ostatní frakce a na loajalitu vašich nejschopnějších generálů.

Důležité budou jednotlivé postavy. Mají být živé s různými dovednostmi a vlastnostmi, které se budou časem měnit. Tyto charaktery povedou váš národ, budou řídit vaše provincie a velet vaší armádě a flotile lodí. Samotná populace bude rozmanité a zahrne občany, svobodné/nezávislé, kmeny a otroky. Každá populace má vlastní kulturu a náboženství. Budete muset dbát na jejich štěstí, právě na něm bude záležet váš úspěch.

Každá kultura má jedinečné způsoby pro vedení války. Římané a Kelti mají k dispozici různé možnosti. Ty si postupně odemknete, včetně bonusů, schopností a jednotek. Mezitím budete řešit senát, monarchii, kmenový systém atd. Pozor si musíte dávat na barbary. Migrující barbaři vás mohou překvapit, stejně tak podlí guvernéři nebo nespokojení generálové se mohou obrátit proti vám se svou armádou.

Imperator: Rome vyjde 25. dubna 2019 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama