Hitman 2 a trailer k nové misi, oznámení obsahu pro srpen a potvrzení třetího dílu
Novinka Hitman 2 a trailer k nové misi, oznámení obsahu pro srpen a potvrzení třetího dílu

Hitman 2 a trailer k nové misi, oznámení obsahu pro srpen a potvrzení třetího dílu

Jan Kalný

Jan Kalný

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pro fanoušky série to byl dnes velmi produktivní den plný oznámení.

Reklama

Hitman a sibiřské vězení

Měsíc červenec se pomalu blíží ke svému konci a během zítřejšího dne vyjde poslední červencový obsah pro Hitmana 2. Všichni majitelé hry se mohou těšit na velký update a tři nové obleky, k jejichž odemknutí musíte akorát spárovat svůj IO účet se hrou přímo v menu. Majitelé Gold edice hry pak konečně dostanou svůj první obsah z Expansion Passu 2 v podobě Sniper Assassin mapy The Prison odehrávající se na Sibiři. V ní bude naším úkolem sejmout dva cíle - správce věznice Vitalyho Reznikova a ukrajinského vězně Romana Khabka - patnáct členů skupiny "Siberian Tigers" a také v celé věznici vyvolat rozruch v podobě povstání k zahalení stop.

Mise samozřejmě bude hratelná v singleplayeru i kooperaci, přičemž pokud v singleplayeru dosáhnete poslední úrovně Mastery, odemknete si odstřelovací pušku Druzhina 34 Arctic s tlumičem k použití kdekoliv jinde ve hře.

Roadmapa pro srpen

Nicméně teď tedy k příštímu měsíci, který je nabitý až po okraj, jak je zvykem. Tématem srpnového obsahu je Social Chameleon a hned zkraje nás 1. srpna čeká Escalation kontrakt v Miami s názvem The Simmons Concussion. Podle názvu i obrázku na roadmapě se dá očekávat, že se bude točit kolem mlácení lidí do bezvědomí.

Hned další den, tedy 2. srpna, nás čeká další Legacy Elusive Target, tentokrát The Chameleon nacházející se v Coloradu. Tam budeme muset cíl zabít pomocí nehody a ukrást dokumenty. Pokud jste navíc od vydání hry splnili všechny Elusive Targety, budete si moci konečně odemknout Undying Suit (za splnění dvanácti Elusive Targetů).

8. srpna pak vyjde nový Challenge Pack zasazený do Isle of Sgail s názvem Best Case Scenario. Středem pozornosti bude tentokrát kufřík a za splnění všech výzev si odemknete speciální kufr ICA Executive Briefcase Mk. II. Kufřík přitom speciální opravdu je. Mnozí hráči si určitě vzpomenou na takzvaný "homing briefcase". Ten se především v komunitě Hitmana stal extrémně populárním. Dokonce tak moc, že ho vývojáři vcelku velkou dobu schválně neopravili. K opravě sice nakonec došlo, ale právě ICA Executive Briefcase Mk. II bude touto chybou stále disponovat, abychom si mohli toho komického létajícího kufříku přeci jenom užívat i nadále.

Hitman 2 a trailer k nové misi, oznámení obsahu pro srpen a potvrzení třetího dílu

15. srpna dojde na vydání dalšího Escalation kontraktu s názvem The Batty Tranquality ve Whittleton Creek.

16. srpna přijde další Legacy Elusive Target - The Identity Thief v Paříži.

22. vyjdou Featured kontrakty od komunity s tématem "Cosplay Karma". Ve stejný den vyjde ještě jeden další Escalation kontrakt, The Scarlett Deceit, který nás opět vezme do Isle of Sgail.

27. pak vyjde další Game Update a také Smart Casual Pack pro vlastníky Gold edice hry, v němž bude nový oblek, ICA Flash Phone a IO Elite S2VP Earphones (reskin škrtící struny).

V neposlední řadě pak na konci měsíce, 30. srpna, vyjde třetí Legacy Elusive Target, a to The Gunrunner v Marrakeši.

Nová velká lokace, The Resort, tak zjevně musí ještě počkat (dost možná vyjde v září) a v dnešním livestreamu bylo také potvrzeno, že nevyjdou žádné Elusive Targety pro lokace z druhé sezóny, dokud nevyjde právě The Resort.

Třetí díl je v plánu + dokument o vývoji série a historii IO Interactive

Aby toho pro dnešek nebylo pro fanoušky hry málo, vyšla také první část dokumentu o vývoji série a historii IO Interactive s názvem The Fall & Rise of Hitman, v níž vývojáři mluví mimo jiné o tom, proč Hitman Absolution dopadl tak, jak dopadl. Jde rozhodně o zajímavý pohled do zákulisí celého dánského studia i faktu, že jsou si sami vědomi svých nedostatků. Jde rozhodně o velmi upřímný dokument.

Na jeho konci ovšem došlo také k oznámení/potvrzení, že se velká část týmu zabývá vývojem nového obsahu pro hru a těší se na práci na třetím díle, který by údajně mohl být opět epizodický, stejně jako první sezóna. Zároveň také padlo, že většina týmu pracuje na něčem tajném a zcela novém. V IO Interactive tak tedy v aktuální době nejen plánují nadále podporovat Hitman 2, ale časem také začít pracovat na třetím díle (resp. třetí sezóně) a také úplně nové značce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama