Hitman 2 nabídne všech šest lokalit z předešlého epizodického dílu
HITMAN 2 Novinka Hitman 2 nabídne všech šest lokalit z předešlého epizodického dílu

Hitman 2 nabídne všech šest lokalit z předešlého epizodického dílu

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Paříž, Sapienza, Marrákeš, Bangkok, Colorado a Hokkaido v novém díle zdarma pro všechny, co vlastní předešlý díl.

Reklama

Tohle je zajímavé. Autoři Hitmana z nezávislého studia IO Interactive společně s Warner Bros. Interactive Entertainment přicházejí s nabídkou, která se bude zamlouvat hráčům vlastnících předešlý epizodický díl Agenta 47 s čárovým kódem. Připravili totiž Hitman Legacy Pack se všemi šesti lokalitami z předešlého dobrodružství. Paříž, Sapienza, Marrákeš, Bangkok, Colorado a Hokkaid budou vylepšeny, obohaceny o nové funkce a přidány do Hitmana 2 se vším všudy, včetně možnosti skrýt se v davu, vylepšené umělé inteligence, nových obtížností a dalších věcí. Jinými slovy užijete si obsah z první sezóny v duhu nejnovější hry.

Pokud navíc vlastníte již zmíněný díl, tedy Season 1, tak obdržíte Hitman Legacy Pack zdarma poté, co si koupíte Hitmana 2. Ten vychází 13. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pro ostatní by měl být balíček také k dispozici, ti si ale za něj budou muset zaplatit, případně si koupit první sezónu.

Z dřívějška víme, že Hitman 2 zahrne celkem šest exotických lokací. Mezi nimi je závodní okruh v Miami nebo deštný prales. S těmi z minula tedy bude celkem 12 míst, kde budeme s Agentem 47 vraždit.

Hru Hitman 2 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama