Hitman 2 se tento měsíc dočká nového Elusive Targetu a vánočního překvapení
HITMAN 2 Novinka Hitman 2 se tento měsíc dočká nového Elusive Targetu a vánočního překvapení

Hitman 2 se tento měsíc dočká nového Elusive Targetu a vánočního překvapení

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Stejně tak nás čeká dvojice Escalation kontraktů.

Reklama

Je těžké uvěřit tomu, že už to bude bezmála měsíc, co vyšel druhý Hitman (recenze), ale je tomu skutečně tak. Kromě toho už do hry vyšly nějaké updaty a tento měsíc nebude jiný. Vývojáři hry se na svém webu podělil o prosincový roadmap, který odhaluje, co si pro nás dánští IO-Interactive do konce roku připravili.

Počínaje zítřkem, tedy 6. prosince, se do hry dostane pětice hráči vytvořených kontraktů s tématem pracovních rizik. V průběhu měsíce se navíc vývojáři podělí o téma těchto "Featured Contracts" pro následující měsíc, pokud byste měli náladu na tvorbu nějakých kontraktů.

O něco zajímavější je ale Escalation kontrakt The Aelwin Augment odehrávající se v Isle of Sgàil, který bude dostupný od 13. prosince. V něm vývojáři slibují pamětihodnou návštěvu finální lokace Hitmana 2. Pro připomínku, Escalation kontrakt je speciální kontrakt rozdělený na tři části. Jak bývá zvykem, máte nějaký cíl, ten nebo ty ovšem musíte zabít zpravidla určitým způsobem, do určitého času, s určitým předmětem, převlekem nebo dalšími podmínkami, které jsou u každého kontraktu nastaveny jinak. První část je přitom často snadná, ta další je o něco těžší a ta poslední nejtěžší, kdy máte cílů a podmínek více.

Hitman 2 se tento měsíc dočká nového Elusive Targetu a vánočního překvapení

Pravděpodobně nejzajímavější záležitostí prosince je pak časově omezený vánoční event. Vývojáři se ovšem vůbec nepodělili o žádné detaily, ani to, jak dlouho event poběží. Mnozí se domnívají, že půjde o znovu-vydání vánočně laděné mise z minulého dílu, Holiday Hoarders, ta ovšem byla permanentním přídavkem, nikoliv časově omezeným. O co tedy půjde zatím nevíme, ale 18. prosince, kdy event začne, si rozhodně zapište do kalendáře.

21. prosince pak dojde na v pořadí druhý Elusive Target. Ten první, se Seanem Beanem v hlavní roli, už je za námi, a tak je čas na druhý. Revolucionáře (The Revolutionary) přitom najdeme v Kolumbijské Santa Fortuně, a to po dobu deseti dní, tedy přímo do konce roku. Za úspěšné splnění tohoto kontraktu získáte oblek Casual Tourist With Gloves, případně také Terminus Suit, pokud se vám povede získat hodnocení Silent Assassin. Viz obrázek níže, na kterém je vidět, jaké obleky můžete získat za jakých podmínek.

Prosinec pak završí druhý Escalation kontrakt, The Turms Infatuation, taktéž v Santa Fortuně, a to počínaje 27. prosince. Během měsíce by navíc měl vyjít i klasický patch, který by mohl opravit některé tíživé problémy. Teď jenom doufat, že neopraví v rámci komunity dnes už legendární strachem a teplem naváděný kufřík.

Hitman 2 se tento měsíc dočká nového Elusive Targetu a vánočního překvapení

https://i.imgur.com/7DUVQvN.gifv

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama