HITMAN 3 Novinka Hitman 3 nabízí pohled na engine a novou lokaci

Hitman 3 nabízí pohled na engine a novou lokaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Také jsme zjistili, že ray tracing do hry dorazí až po vydání.

Reklama

Hitman 3 je chystané vyvrcholení World of Assassination trilogie, složené z rebootovaných dílů série s tímto plešatým zabijákem s označením Agent 47.

A toto finále bude skutečně velkolepé, jelikož do třetího dílu půjde importovat i mise ze dvou předchůdců a navíc si je také budete moci vyzkoušet ve virtuální realitě díky PS VR na PlayStationu 4, kdy takto dostanete k dispozici více než 20 lokací, na nichž můžete odpravovat své cíle.

Mnoho zájemců ovšem nejspíše zajímají spíše lokace nové, kdy jsme již dříve zjistili, že se podíváme do Anglie, respektive na panství Thornbridge, které bylo představeno společně s ohlášením roční exkluzivity PC verze pro Epic Games Store.

Nové video v náhledu nám ale posléze představuje další lokaci, kterou bude rušné čínské město Čchung-čching, chlubící se zářivými neony a neutuchajícím deštěm, jenž dá vyniknout upravenému vizuálu, který byl dosáhnut za pomoci enginu Glacier

V Hitman 3 se tedy můžete těšit na vylepšené animace, které nabízí lepší pocit plynulosti. Tento pocit je následně umocněn i za pomoci plynulých 60 FPS, podpory 4K rozlišení a HDR, čehož se dočkají majitelé PC a nových konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X (Sko bude zřejmě o něco osekané).

Výbornou zprávou následně je, že tato všechna vylepšení se týkají i předchozích dvou dílů, čímž bude upravena celá trilogie.

Pokud jste nicméně doufali v to, že si hned při vydání zahrajete hru se zapnutým ray tracingem, tak vás musíme zklamat, jelikož v novém blogovém příspěvku, jenž ohlašuje partnerství se společností Intel, bylo řečeno, že ray tracing se do hry podívá po vydání někdy v roce 2021.

Tato spolupráce by navíc měla zajistit optimalizaci hry pro procesory s osmi a více jádry, což by v praxi znamenalo, že třeba v Dubaji uvidíte více lidí či ve zmiňovaném panství dojde na větší destrukci.

Hitman 3 nabízí pohled na engine a novou lokaci

Hitman 3 vychází 20. ledna 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a na Google Stadia. Dokonce se chystá i verze pro Nintendo Switch, která ke svému běhu využije cloud. Bohužel se ale neví, zda bude dostupná také 20. ledna, případně až později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama