Hitmana bude nově vydávat Warner Bros
Novinka Hitmana bude nově vydávat Warner Bros

Hitmana bude nově vydávat Warner Bros

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Oznámena definitivní edice epizodického dobrodružství Agenta 47.

Reklama

Tak tohle je velké překvapení. Nedávno se dánské studio IO Interactive rozešlo se společností Square Enix, která vývojářům přenechala práva na Hitmana. V tu dobu ale ještě nikdo netušil, že si tvůrci najdou nového vydavatele. Tím se od dnešního dne stává Warner Bros.

Jako součást této dohody došlo také k oznámení kompletního vydání hry – Hitman: Definitive Edition, které bude dostupné pro konzole PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One a Xbox One X již od 15. května 2018.

Definitivní edice nabídne kromě veškerého doposud vydaného obsahu a aktualizací v jednom balíčku také nové herní převleky pro Agenta 47. Převleky jsou inspirované klasickými tituly od IO Interactive, jako jsou Freedom Fighters, Kane & Lynch a Mini Ninjas. Dále půjde o následující obsah:

Balíček outfitů, základní hru Hitnam Season One (7 exotických lokací, jako je Paříž, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido a ICA Facility), obsah vydaný v rámci Hitman Game of the Year Edition (4 nové mise, 3 nové kontrakty, 3 unikátní zbraně k odemčení, a 3 outfity – Clown Suit, Cowboy Suit a Raven Suit), bonusovou letní epizodu, balíček Hitman: Blood Money Requiem Pack a veškeré vydané kontrakty, výzvy a herní aktualizace z Hitman Season One a Hitman Game of the Year Edition.

Hitmana bude nově vydávat Warner Bros
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama