Hlas Adama Jensena z Deus Ex se může objevit v Dotě 2
Deus Ex Novinka Hlas Adama Jensena z Deus Ex se může objevit v Dotě 2

Hlas Adama Jensena z Deus Ex se může objevit v Dotě 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Pokud o něco takového máte zájem, měli byste zamířit na Steam Workshop Doty 2 a hlasovat.

Reklama

Ke crossoverům, při nichž se motivy jedné hry objeví prostřednictvím použitelných předmětů v jiném titulu, většinou dochází v Team Fortress 2 nebo Rocket League. Občas ale přijde řada i na Dotu 2.

V době vydání Falloutu 4 mohl v Dotě 2 každý včasný majitel PC verze obdržet balík hlasatelů s hlasem robota Mr. Handy a nyní potkal podobný osud Adama Jensena, protagonistu Deus Ex: Human Revolution a Mankind Divided.

Nový Deus Ex je koneckonců za rohem (vyjde už 23. srpna), takže se Eidos Montreal a Square Enix snaží upozornit na hru co nejzajímavějším způsobem. A tak se stalo, že se na Steam Workshopu Doty 2 objevila položka Deus Ex: Mankind Divided Announcer Pack, pravděpodobně obsahující nejen standardního hlasatele, ale i hlasatele mega killů.

Díky němu bude vaše hraní Doty 2 komentovat sám Adam Jensen, kterého se i tentokrát ujal známý dabér Elias Toufexis. Za vznikem Announcer Packu přitom stojí týmy scénáristů a zvukařů z Eidos Montreal, v němž vzniká také Mankind Divided.

Jestli chcete, abyste při hraní Doty mohli poslouchat Adama Jensena, bude moudré zamířit přímo na Workshop a dát Announcer Packu palec nahoru. Dá se očekávat, že jestli se dočká dostatečné podpory, bude přidán do hry, načež si ho budete moci koupit v in-game obchodě.

Možná bude poté k dispozici zdarma majitelům Deus Ex: Mankind Divided, podobně jako v případě zmíněného Falloutu 4, ale to už je jen čirá spekulace. Závěrem si můžete poslechnout malou ochutnávku, která určitě dokáže pobavit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama