Hlavní dějovou linii Kingdom Come lze projít takřka bez jediného zabití
KC: Deliverance Novinka Hlavní dějovou linii Kingdom Come lze projít takřka bez jediného zabití

Hlavní dějovou linii Kingdom Come lze projít takřka bez jediného zabití

Martin Cvrček

Martin Cvrček

82

To a mnohem víc odhaluje přehled achievementů a trofejí, který ale zároveň obsahuje určité spoilery.

Reklama

Vydání očekávaného českého RPG Kingdom Come: Deliverance je opravdu za rohem, a tak se začínají objevovat věci, které tradičně doprovází vydání ostatních významných titulů. Jednou z nich je kompletní přehled achievementů či trofejí, které můžete během hraní získávat. Seznam trofejí nyní nalezneme na webu PSNProfiles a i když mohou mnoha hráčům připadat zbytečné nebo nadbytečné, faktem zůstává, že pro tuto chvíli odhalují některé pikantnosti, s nimiž se můžeme při hraní setkat.

Ty, kteří ze svých postav rádi dělají pěkné kaňoury, snad potěší, že dostanou možnost vyspat se s několika ženami, přičemž za každou dostanete achievement/trofej. Ocenění vás ale čeká i za pravý opak, tedy za průchod celou hrou v celibátu. Jestli tedy chcete, aby hlavní hrdina Jindřich zůstal panicem, můžete se o to postarat (příslušná trofej se dokonce v překladu jmenuje Panic). Achievementy navíc odhalují, že za určitých okolností může Jindřich vstoupit do kláštera a stát se mnichem.

Díky přehledu achievementů a trofejí také víme, že hlavní dějovou linii hry bude možné projít jen s jedním jediným zabitím. Jednoho člověka očividně musíte v každém případě zlikvidovat, ale jinak se dá příběh absolvovat i nesmrtícím způsobem.

Většina achiechementů/trofejí se nicméně váže k různým herním aktivitám, činnostem a možnostem. Můžete se stát závislými na alkoholu, vyhrát koňský dostih, být populární v každém městě a vesnici a strávit určitý čas za mřížemi. Samozřejmostí jsou pak četná ocenění spočívající v maximálním vylepšení vlastností postavy, zabití určitého počtu nepřátel určitým způsobem, uvaření dostatečného množství typů lektvarů nebo přečtení řádného počtu knih.

Rád bych také upozornil, že několik achievementů a trofejí souvisí s aktivitami spojenými s příběhem a úkoly, takže tu je riziko výskytu spoilerů. Mám pocit, že přinejmenším jedna trofej dokáže vyzradit jistou skutečnost, která může být pro příběh hry velmi důležitá, a upřímně trochu lituji, že jsem pročetl opravdu všechno. Kompletní přehled, na nějž s ohledem na výše zmíněné odkazuji až nyní, proto studujte na vlastní riziko.

Kingdom Come: Deliverance předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, hra vyjde s českými titulky.

Zdroj: PSNProfiles.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama