Hlavní hrdince Fury bude v Darksiders 3 pořádné horko
Darksiders 3 Novinka Hlavní hrdince Fury bude v Darksiders 3 pořádné horko

Hlavní hrdince Fury bude v Darksiders 3 pořádné horko

Michal Burian

Michal Burian

23

Téměř dvě minuty gameplay záběrů z prostředí, které připomíná peklo.

Reklama

Do dnešního dne nám byla připravovaná akce Darksiders 3 prezentována dosti barevně, ale viděli jsme především záběry z povrchu světa. Dnes se díky americkému serveru IGN podíváme pod tento svět. Prostředí v nových gameplay záběrech připomíná peklo, hlavní hrdince Fury bude pořádné horko.

Fury má před sebou nelehký úkol. Musí na Zemi zastavit apokalypsu a obnovit rovnováhu mezi dobrem a zlem. To jde ale pouze za předpokladu, že porazí fyzické ztělesnění sedmi smrtelných hříchů. Sedm smrtelných hříchů uteklo z vězení během apokalypsy a usadilo se na Zemi. Každý hřích si zabral své prostředí. Právě prostředí bude odrazem hříchu, který ho obývá, nebo postavy, která v něm žije. Otevřený svět má působit takřka jako jeden obří dungeon. Dungeony jsou vzájemně mnohem více propojené.

Abyste byli v obraze, tak Darksiders 3 se odehrávají ve stejné době jako Darksiders 2, Smrt je daleko a Válku drží pod kontrolou Charred Council. Příběh je stále lineární.

Darksiders 3 vyjdou v roce 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývojem bylo pověřeno studio Gunfire Games, které má za sebou méně známé projekty jako RPG adventuru Chronos pro Oculus Rift, VR akční adventuru Herobound: Spirit Champion, kooperativní střílečku From Other Suns a také Deathinitive edici Darksiders 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama