Hlavním hrdinou bezplatného Not a Hero DLC v Resident Evil 7 bude…
Resident Evil 7 Novinka Hlavním hrdinou bezplatného Not a Hero DLC v Resident Evil 7 bude…

Hlavním hrdinou bezplatného Not a Hero DLC v Resident Evil 7 bude…

Michal Burian

Michal Burian

6

Pokud jste Resident Evil 7 nehráli, tak pozor na spoilery.

Reklama

Během jara si majitelé survival hororu Resident Evil 7 budou moci stáhnout bezplatný dodatečný balíček Not a Hero s novým scénářem, který bude od hlavního příběhu odlišný a zároveň ho doplní. Pokud jste Resident Evil 7 nedohráli, tak následující odstavec přeskočte, obsahuje velké spoilery, které naruší váš zážitek.

Hlavním hrdinou přídavku Not a Hero bude muž jménem Redfield. Jde o toho samého, který se Ethanovi představil na konci původního příběhu v okamžiku, kdy porazil obrovské monstrum. Redfield se po laně slanil z helikoptéry Umbrella Corporation společně se svým týmem. Otázkou je, zda jde skutečně o známého Chrise Redfielda. Fanoušci o tom dost pochybují, Redfield z Resident Evil 7 se totiž vůbec nepodobá předešlému hrdinovi. Jedna z populárních teorií dokonce tvrdí, že Redfield v Resident Evil 7 není ani členem bývalého Alpha týmu, ve skutečnosti má být agentem korporace Umbrella, takzvaný HUNK, případně Mr. Death. Ten se objevil v Resident Evil 2, z Raccoon City unikl se vzorkem G-Viru. Byl také v epilogu třetího dílu.

Teď už bez spoilerů. Resident Evil 7 do obchodů po celém světě dodal 2,5 milionu kusů. Zároveň zaznamenalo demo přes 7 milionu stažení. Vedení Capcomu je tak vcelku spokojeno, v tiskové zprávě tvrdí, že si Resident Evil 7 získal pozornost po celém světě.

Pro PC verze Resident Evil 7 vyšel ještě patch, který přidává podporu HDR a opravuje problémy s ukládáním hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama