Hledá se herečka na roli Eleny pro film Uncharted
Novinka Hledá se herečka na roli Eleny pro film Uncharted

Hledá se herečka na roli Eleny pro film Uncharted

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Režisér David O. Russell, který má na triku chystanou filmovou adaptaci herní pecky Uncharted, je prý stále ve fázi sepisování scénáře. To mu ale nebrání přemítat o zatím chybejícím zastoupení některých postav.

Reklama

To, že se na filmu budou podílet Mark Wahlberg, Robert De Niro a Joe Pesci už víte z našeho předchozího zpravodajství. V nejnovějším rozhovoru pro Empire Online ale Russell zmínil i několik dalších informací.

„Hra je to hodně filmová, to bez debaty,“ řekl režisér. „Proto na filmové adaptaci dělám obzvláště pilně, vlastně teď píši scénář. Nechci zklamat fanoušky. Jsem rád za lidi, které jsem do filmu již měl šanci dostat, ale abyste soudili, to musíte napřed vidět scénář.“

Ačkoliv se dříve Russell nezmiňoval o dalších postavách, ani o jeho pohledu na herce, rozhodně má chuťové pohárky na místě co se hereček týče. Především máme na mysli součást milostných šarvátek Nathana, roli Eleny Fisher. Výběr režiséra prozatím padl na dvě následující krasavice – Scarlett Johansson a Amy Adams.

„Ah, Elena. Tuto postavu jsem si vzal pořádně na mušku a myslím, že jsem ji ve filmu přidal trochu nový rozměr. To je ale vše, co řeknu,“ směje se Russell. „Mám rád ženské postavy a čím více jsou robustní, tím více je robustní film.“

Tak co myslíte? Scarlett, nebo Amy? Nám se na roli Eleny více zamlouvá Scarlett Johansson jakožto větší vojanda. Na druhou stranu, proč do role rovnou neobsadit Emily Rose, která postavě propůjčila hlas i podobu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama