Hledáte střílečku ze staré školy? Vzniká Ion Maiden
Novinka Hledáte střílečku ze staré školy? Vzniká Ion Maiden

Hledáte střílečku ze staré školy? Vzniká Ion Maiden

Michal Burian

Michal Burian

24
Platformy Windows PC

Nedočkavci mohou koupit hru již dnes v předběžném přístupu a vyzkoušet kampaň.

Reklama

Hledáte střílečku ze staré školy, která vás zabaví a zároveň nebude příliš jednoduchá? Potom by vás mohla zajímat hra Ion Maiden od 3D Realms a Voidpoint, která se zaměřuje na hrdinku Shelly „Bombshell” Harrisonovou. S tou jsme se setkali v dosti průměrné střílečce Bombshell z ledna loňského roku. V naší recenzi si vysloužila 5/10.

V Ion Maiden budete bojovat v kůži Shelly proti vůdci nebezpečného kultu, jenž ohrožuje celý svět. Proti vám bude stát kybernetická armáda a při své cestě prozkoumáte různé levely a budete využívat všelijaké druhy zbraní s odlišným druhem munice. Například brokovnice vám umožní využít granáty jako výbušné náboje.

Ion Maiden má přinést vizualizaci a hratelnost v retro stylu. Záměrně byl použit upgradovaný Build engine. Tuto technologii využívaly i tituly Duke Nukem 3D, Blood a Shadow Warrior. Vylepšený engine umožnil vývojářům vytvořit větší úrovně, použít více barev, transformovat mapy a mnoho dalšího.

Nedočkavci si mohou Ion Maiden zakoupit v předběžném přístupu na Steamu a pustit se do preview verze kampaně. Plná hra dorazí ve třetím čtvrtletí letošního roku na PC, Mac a Linux. Cena v Early Access je do 7. března 2018 stanovena na 17,99€, poté bude 19,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama